Liwko 16.07.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Jeżeli ktoś miał do tej pory wątpliwości, że asolt kompletnie nie zna się na podłogówce, to ten temat powinien je rozwiać.Ostrzegam przed tym pseudo "fachowcem" od podłogówki Przyjemnej lektury. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?239550-Gdzie-macie-sterowniki-do-ogrzewania-pod%C5%82ogowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 16.07.2015 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Oj Liwko, Liwko znowu zaczynasz wycieczki personalne ?Ty to jesteś fachowiec od wszystkiego jak i Artek i na wszystkim się znasz że hoho.Jak sprzedajesz już te pompki z dolnym źródłem za 20 tysi ?Czy tylko dalej tylko mącisz ludziom w głowach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.07.2015 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Oj Liwko, Liwko znowu zaczynasz wycieczki personalne ? Ty to jesteś fachowiec od wszystkiego jak i Artek i na wszystkim się znasz że hoho. Jak sprzedajesz już te pompki z dolnym źródłem za 20 tysi ? Czy tylko dalej tylko mącisz ludziom w głowach ? Przeczytałeś temat że się wymądrzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 16.07.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Zarozumialstwo i złośliwość to Twoja "zaleta". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.07.2015 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 A, i proponuję innym wejść na stronę karoki, żeby zrozumieć dlaczego staje w obronie asolta. Ręka rękę myje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.07.2015 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Zarozumialstwo i złośliwość to Twoja "zaleta". Przeczytałeś temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 16.07.2015 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 To nie ta stronka ale już założyłeś podobny wątek niedawno który był podobną wycieczką personalną również do Asolta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.07.2015 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 To nie ta stronka ale już założyłeś podobny wątek niedawno który był podobną wycieczką personalną również do Asolta. Skoro kompletnie nie zna się na podłogówce, do tego szuka tu owieczek i to bez płatnego profilu, to chyba należy ostrzegać innych przed takim pseudo "fachowcem", nie uważasz? Jasno udowodniliśmy mu, że pisze głupoty, więc nie wiem po co robisz do mnie wycieczki. Ja tylko ostrzegam przed tym panem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 16.07.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Ty do tego pana po raz kolejny coś masz a że uważasz się za najmądrzejszego i wszech wiedzącego to już większość też wie.Ja jakoś nie dostrzegam tłumów które narzekają na pracę i wyliczenia Asolta, widzę natomiast wielu zadowolonych.Ty głosisz tylko jedną prawdę, swoją i najmojszą prawdę.Bo ja tak mam, mam najlepiej i wszyscy tak muszą mieć.Nie wszyscy muszą mieć wszędzie podłogówkę, nie wszyscy muszą mieć pompy ciepła, nie wszyscy muszą mieć podłogówkę regulowaną tylko na rotametrach, nie piszę że to źle a nie jedyne, Ty tak chciałeś to tak masz, kto inny może chcieć centralkę i czujnik w każdym pomieszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.07.2015 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 O czym ty piszesz karoka? Zadam ci po raz który pytanie. PRZECZYTAŁEŚ TEMAT???? Oczywiscie nie, ale to nie przeszkadza ci ferować wyroków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 16.07.2015 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Jeżeli ktoś miał do tej pory wątpliwości, że asolt kompletnie nie zna się na podłogówce, to ten temat powinien je rozwiać. Ostrzegam przed tym pseudo "fachowcem" od podłogówki Przyjemnej lektury. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?239550-Gdzie-macie-sterowniki-do-ogrzewania-pod%C5%82ogowego Wątek zgłoszony do usuniecia, a ty do bana. Widac masz jakąs alergie na mnie, ale to sie leczy. Nauczka widac nic nie daje, załoz swoje prywatne forum i twórz wątki jakie chcesz, ale uwazaj bo pomówienia i oszczerstwa są karalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.07.2015 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 ale uwazaj bo pomówienia i oszczerstwa są karalne. W takim razie czekam na proces Jednocześnie proszę o nie usuwanie tego tematu, ponieważ ostrzegam w nim przed bezpłatnym profilem, który szuka tu potencjalnych klientów. To chyba raczej on powinien dostać bana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 16.07.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 (edytowane) W takim razie czekam na proces Jednocześnie proszę o nie usuwanie tego tematu, ponieważ ostrzegam w nim przed bezpłatnym profilem, który szuka tu potencjalnych klientów. To chyba raczej on powinien dostać bana. Moze przypomnij bo niektórzy nie pamietają ile urlopów zafundowała tobie redakcja, a ile mnie. Dla scisłosci to ty mnie reklamujesz chociaz twoja intencja jest inna ale fakt faktem. Dobrze wiesz o tym ze nie wolno nikogo reklamowac, a dalej to robisz. Ja zadnej reklamy od ciebie nie chce, a ty dalej z uporem maniaka. Redakcja dobrze wie co robi dajac bana. Robisz zawieruchę w kazdym wątku gdzie sie pojawisz, podobnie jak TB, czy myslisz ze to podoba sie redakcji? Edytowane 16 Lipca 2015 przez asolt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.07.2015 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Ja tylko asolt przed tobą ostrzegam. Nie znasz się kompletnie na podłogówce, a bierzesz za to pieniądze. Wstyd asolt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.07.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 nie do końca zgadzam się z asoltem przy podłogówceale uważam że jednak się zna na podłogówceale niepotrzebnie kocha automatykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 16.07.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Ja tylko asolt przed tobą ostrzegam. Nie znasz się kompletnie na podłogówce, a bierzesz za to pieniądze. Wstyd asolt! Masz juz moze oferty wykładów na wydziałach ogrzewnictwa i automatyki? Taki talent nie moze sie tak po prostu zmarnowac. Tułasz sie tu po forum a mógłbys nauczac przyszłych projektantów, aby projektowali wg twojej wizji, nie otrzymałes od redakcji zaproszenia do grona ekspertów : http://muratordom.pl/eksperci/ ? nie, a szkoda, sznowna redakcja robi błąd, bo od razu by miała eksperta z kilku dziedzin: pomp ciepła, podłogówki i automatyki sterującej. Jakby dobrze poszukał to i w innych dziedzinach tez miałbys co do powiedzenia. Nie mysłałes o tym, połaczyłbys przyjemne (17 000 postów) z pozytecznym (eksperci nie udzielają rad za darmo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 16.07.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 nie do końca zgadzam się z asoltem przy podłogówce ale uważam że jednak się zna na podłogówce ale niepotrzebnie kocha automatykę Trudno zebym nie kochał skoro to moja specjalizacja (jedna z kilku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.07.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 jestem pewien że liw i aso przy piwie świetnie by się dogadywaliinternet wypacza dialogINTERNET TO ZŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 16.07.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 jestem pewien że liw i aso przy piwie świetnie by się dogadywali internet wypacza dialog INTERNET TO ZŁO Nie sądzę, jezeli ktos mnie obraza to wspólne piwo nie pomoze, ja moge zrozumiec emocje, ale brak kultury, którą staram sie jednak zachowac podczas dyskusji, to wada i to duza innych dyskutantów. Piotrze to nie internet jest złem, proponowałem Arturo, obserwacje takiego układu w realu, nie chciał, trzeba juz miec taki charakter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.07.2015 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Nikt cię asolt nie obraża, tylko obnaża twój brak wiedzy, a to różnica! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts