Liwko 16.07.2015 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 nie mam siłowników , tylko rotametry i zawory "ręczne" , podłogówka raz wyregulowana działa cały sezon bez kręcenia. Czyli dokładnie jak moja bez projektu. No ja sobie odpuściłem jeszcze rotametry, bo też są zbędne. Rozumiem, kasa wydana, trzeba bronić swojej racji. Ale żeby tak bez ruszenia szarych komórek? Widzę asolt ma dość spore stado owieczek na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.07.2015 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Macie na prawdę klapki na oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 16.07.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Czyli dokładnie jak moja bez projektu. No ja sobie odpuściłem jeszcze rotametry, bo też są zbędne. Rozumiem, kasa wydana, trzeba bronić swojej racji. Ale żeby tak bez ruszenia szarych komórek? Widzę asolt ma dość spore stado owieczek na forum Tak, tak musisz udowodnic temu kto ma dobrze i jest zadowolony ze ma zle i powinien byc niezadowolony. Ma byc tak jak ma Liwko. Parafrazujac powiedzenie Korwina "Jedna rzesza, jeden naród, jeden bilet" ma byc "jedna pompa, jedna podłogówka, jedna regulacja" To jest absolutny wzorzec dla wszystkich, niczym wzorzec 1m w Paryzu. Ten kto ma inaczej jest .... tu mozna wpisac własciwe okreslenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 16.07.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 (edytowane) KAN-term zastosował zasadę ze z idiotą sie dyskutuje ...., czas zebym ja ją tez zastosował To może zapodam ten cytat żeby wszyscy zobaczyli kto z siebie robi idiote: Arturo72 taki spadek temp. jaki masz w swoim przypadku być może rzeczywiście podważa zasadność zastosowania sterowania pokojowego, być może (i dotyczyć to będzie zazwyczaj tzw. domów termosów o podobnej specyfice jak Twój) Czyż nie Ty asolt proponowales mi wizytę w domu o podobnej specyfice do mojego gdzie sterowanie jakie inwestorowi zalozyles było bezzasadne ? Dlatego dobrze dla inwestorów,ze taki temat powstał. Edytowane 16 Lipca 2015 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 16.07.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 To może zapodam ten cytat żeby wszyscy zobaczyli kto z siebie robi idiote: To jest tylko tryb przypuszczajacy, a nie twierdzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 16.07.2015 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 To jest tylko tryb przypuszczajacy, a nie twierdzący. W dalszym ciągu robisz z siebie głupa jak w tamtym wątku. Czemu przypuszczajacy ? Bo jako furtka dla owieczek,które nie za bardzo jarza,że w takim domu gdzie spadek temp.po 11h wynosi TYLKO 0,4st.C ogrzewanie strefowe jest najgorszą głupotą i wyrzuceniem kasy w błoto bo na obniżenie lub podwyższenie temp.o 0,5st.C w pomieszczeniu będą czekali kilkanaście godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.07.2015 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Tak, tak musisz udowodnic temu kto ma dobrze i jest zadowolony ze ma zle i powinien byc niezadowolony. Ma byc tak jak ma Liwko. Parafrazujac powiedzenie Korwina "Jedna rzesza, jeden naród, jeden bilet" ma byc "jedna pompa, jedna podłogówka, jedna regulacja" To jest absolutny wzorzec dla wszystkich, niczym wzorzec 1m w Paryzu. Ten kto ma inaczej jest .... tu mozna wpisac własciwe okreslenie. Jak ty potrafisz obracać kota ogonem. Ciekawe co wtedy z nim robisz Nie że ma źle, tylko że miałby tak samo i jeszcze sporo pieniędzy w kieszeni, a to różnica asolt Ja nic nie mam z tego pisania, ale jak ludzie zrozumieją, że nie warto u ciebie robić projektów podłogówki i nie warto pakować do tej podłogówki zbędnych bajerów, to tobie oberwie się po kieszeni. I tu cię boli panie asolt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 16.07.2015 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 (edytowane) J Ja nic nie mam z tego pisania, ale jak ludzie zrozumieją, że nie warto u ciebie robić projektów podłogówki i nie warto pakować do tej podłogówki zbędnych bajerów, to tobie oberwie się po kieszeni. I tu cię boli panie asolt Do tej pory nie zrozumieli to i pózniej tez nie zrozumieją. Twoja krucjata trwa juz długo i jaki jest wynik, nie taki jaki miał byc. Tłumaczyłem nieraz ale powtórze, robisz mi reklame która nie jest mi potrzebna, bo klientów mi nie brakuje. Czy do ciebie nie dociera ze ci którzy czytają ten wątek uwazają cieba za forumowego trolla jak to okreslił ten który jest podobno slepy. Ja wiem ze za trolowanie nikt tu nie płaci, trzeba miec taką naturę, ci ktorzy mają podobną bedą przyklaskiwac, zdecydowana wiekszosc nie jest zainteresowana trollowaniem, to forum tematyczne. Jezeli ktos twierdz ze jest zadowolony i jest wszystko w porzadku ty twierdzisz ze jest całkiem odwrotnie. To sie tez nazywa trollowanie. Mysle ze raczej chodzi o te kwestie finansowe. Tu boli? Chcesz to doradzaj charytatywnie. Jak myslisz dlaczego nikt sie zwraca do ciebie o darmową poradę? Edytowane 16 Lipca 2015 przez asolt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 16.07.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 (edytowane) Do tej pory nie zrozumieli to i pózniej tez nie zrozumieją. Czy do ciebie nie dociera ze ci którzy czytają ten wątek uwazają cieba za forumowego trolla jak to okreslił ten który jest podobno slepy. Ja wiem ze za trolowanie nikt tu nie płaci, trzeba miec taką naturę, ci ktorzy mają podobną bedą przyklaskiwac, zdecydowana wiekszosc nie jest zainteresowana trollowaniem, to forum tematyczne. Jezeli ktos twierdz ze jest zadowolony i jest wszystko w porzadku ty twierdzisz ze jest całkiem odwrotnie. To sie tez nazywa trollowanie. Mysle ze raczej chodzi o te kwestie finansowe. Tu boli? Chcesz to doradzaj charytatywnie. Jak myslisz dlaczego nikt sie zwraca do ciebie o darmową poradę? Jakbym czytał naczelnego lowce owiec na kotły na ekosyf Czyż nie macie ze sobą sztamy i on Cię reklamuje na swojej stronie ? asolt,tak jak on nie doceniasz forum i nie doceniasz inteligentnych inwestorów,którzy jednak wbrew Wam potrafią myśleć Już nie zrobicie nikogo na forum w jajo Sądzę,ze inwestor w Sosnowcu z takim domem który dał się nabrać na Twoj bajer będzie Twoim ostatnim. Edytowane 16 Lipca 2015 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 16.07.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Jakbym czytał naczelnego lowce owiec na kotły na ekosyf Czyż nie macie ze sobą sztamy i on Cię reklamuje na swojej stronie ? asolt,tak jak on nie doceniasz forum i nie doceniasz inteligentnych inwestorów,którzy jednak wbrew Wam potrafią myśleć Już nie zrobicie nikogo na forum w jajo Jestes hipokrytą i to wielkim, gdy zarzucałes ze sprzedawcy kotłow sprzedają przewymiarowane kotły to oni dali mozliwosc wykonania ozc aby dobór był prawidłowy. Wczesniej było zle, potem tez zle. Inteligentny inwestor to jaki ten który nie chce ozc, czy ten który chce. Nie nadązam za twoim rozumowaniem, a pamietasz jak mnie okresliłes , te słowo było wysoce nieparlamentarne. Tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 16.07.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 (edytowane) Jestes hipokrytą i to wielkim, gdy zarzucałes ze sprzedawcy kotłow sprzedają przewymiarowane kotły to oni dali mozliwosc wykonania ozc aby dobór był prawidłowy. Wczesniej było zle, potem tez zle. Inteligentny inwestor to jaki ten który nie chce ozc, czy ten który chce. Nie nadązam za twoim rozumowaniem, a pamietasz jak mnie okresliłes , te słowo było wysoce nieparlamentarne. Tak było. OZC to inna kwestia niż podłogówka i jej sterowanie. W tej drugiej kwestii piszesz i robisz głupoty i o tym pisze. Sterowani strefowe przy wodnej podłogówce to głupota i idiotyzm i to nie jest moje zdanie tylko sporej liczby użytkowników wodnej podłogówki nie zaleznie od źródła zasilania. Ja przedstawiłem tylko zakres zmieniających się temperatur w nowym domu z niskimi stratami ciepła gdzie nawet na logikę w takim domu strefowe ogrzewanie byłoby totalnym bezsensem a ty dalej brniesz i idiotycznie nie wiem dla kogo przedstawiasz to z d..y strony. Edytowane 16 Lipca 2015 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.07.2015 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Do tej pory nie zrozumieli to i pózniej tez nie zrozumieją. I tu się z tobą zgodzę, owieczki się zawsze znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.07.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Liwko a czasami mówisz ludzkim głosem, bo Arturo to już jest stracony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts