Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Okna jakie ? Petecki v Ms v Oknoplast

Recommended Posts

Cześć

Wiem że to temat rzeka ale chciałbym dopytać się Was jakie najlepiej okna wybrać

Petecki EXCELLENT LINE 90MD VEKA Alphaline 90

4LE/16/4/16/4LE RS U=0,6

Cena z montażem 14 880zł

MS Wood Look z wypełnieniem termicznym STEEL PUR profil Salamander

3T/16Ar/3/16Ar/3T U=0,5

Cena z montażem 16 500zł

Oknoplast Platinium Evolution 2

4TF/18/3/16/3TF 4Xglass U=0,5

Cena z montażem 18 130zł

Bwojtek ok

O jaki model okien powinienem zapytać w MS i Oknoplascie żeby można porównać do peteckiego VEKA ?

Chociaż jak patrze na oknoplasta to tam jeden profil nie jest zaokrąglony, tylko co ma za znaczenie zaokrąglony czy nie ? Dla mnie żadne.

Edytowane przez tomekdpl

To co Wy byście polecili od Peteckiego

Alphaline softline czy moze bluevolution i dlaczego ?

Kolego. Twój sposób reklamy tego producenta staje się męczący. Wcześniej był tylko prymitywny. Zadajesz pytania na poziomie dowcipów z okresu, który całe szczęsnie mamy już za sobą: "Jaki jest twój ulubiony bohater i dlaczego jest to Lenin?"

Kolego. Twój sposób reklamy tego producenta staje się męczący. Wcześniej był tylko prymitywny. Zadajesz pytania na poziomie dowcipów z okresu, który całe szczęsnie mamy już za sobą: "Jaki jest twój ulubiony bohater i dlaczego jest to Lenin?"

Kolego jak nie urok to sraczka.

Nie reklamuje tu Peteckiego jak 80% Polaków liczę się z groszem.

W jednym miejscu wyliczyli mi 16 800 w drugim za to samo 14 800.

Dlatego zwróciłem uwagę na peteckiego.

.W jednym miejscu wyliczyli mi 16 800 w drugim za to samo 14 800.

"To samo" nie znaczy "Takie samo". Tylko tym co patrzą wyłącznie na ceny i materiały często wydaje się, że kupują "to samo" za mniej :-). Bywa, że jest właśnie odwrotnie; kupują mniej, za więcej niż powinni ciesząc się z udanego zakupu. Na ogół do czasu i krótko.

Witam

Lepiej niż Kolega Test bym tego nie powiedział

"To samo" nie znaczy "Takie samo". Tylko tym co patrzą wyłącznie na ceny i materiały często wydaje się, że kupują "to samo" za mniej :-). Bywa, że jest właśnie odwrotnie; kupują mniej, za więcej niż powinni ciesząc się z udanego zakupu. Na ogół do czasu i krótko.

Jeżeli sądzisz, że za tymi 2.000 złotówek NIC się nie kryje to z całym szacunkiem - jesteś naiwny. I nie mówię tutaj tylko i wyłącznie o produkcie jako takim musisz mieć świadomość, że to jeszcze obsługa, montaż (no chyba, że bez), obsługa serwisowo/gwarancyjna itp.

Pozdrawiam