prz3m3k 16.07.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Witam Szukam mieszkania we Wrocławiu ale trafiła mi się opcja kupienia domku szeregowego zbudowanego w systemie kanadyjskim. Mam sporo wątpliwości co do takiego rozwiązania. Zwłaszcza, że jest tam ogrzewanie elektryczne - grzejniki w każdym pokoju + termostat. Czy mógłby ktoś z Was rzucić okiem w plik z opisem inwestycji i okiem fachowca określić czy jest w ogóle sens interesowania się tą nieruchomością ? http://sendfile.pl/pokaz/427586---C3kV.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CodeSnipper 14.08.2015 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Jak dla mnie to będzie dość drogie grzanie. U mnie przy 35cm bdb wełny (u ściany = 0,13) fachowiec od ozc wyliczył grzanie prądem na ~2500 rocznie. To daje jakieś 400 miesięcznie w sezonie. Niestety pierwsza zima dopiero przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts