marf 04.07.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Wlasnie u panow ktorzy u mnie pracuja zwolnil sioe termin sierpniowy .Buduja domy i sa naprawde solidni. Przez caly okres budowy nie moglismy sie z kierownikiem do niczehgo doczepic. Sa solidni tani i MYSLA co jest raczej nietypowe wsrod ekip.Bardzo fajni ludzie dlatego postanowilem im pomoc. Polecam.Buduja w Warszawie i okolicach ale problem odleglosci nie gra roli byle by im zapewnic dach nad glowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 05.07.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 witamposzukuję solidnej i niedrogiej ekipy do stanu surowego. Budowa na południe od Wawy. Będę wdzięczny za konakt. Chciałbym by zaczeli jak najszybciej.fundamenty już mam, ekipy juz nie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelo44 07.07.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Ja również prosze o kontakt. Wysłałem tez zapytanie na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 07.07.2004 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 I ja poproszę. Okolice Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts