Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak obchodzicie swoje rocznice ślubu?

bushido

Recommended Posts

Moja żona często ma do mnie o to pretensje, że nic nie organizuję w dzień rocznicy naszego ślubu, że nie kupuję jej prezentu itd. Ale przecież ona też mogłaby coś przygotować! Jakby nie patrzeć to również moja rocznica. Nie za bardzo rozumiem o co te fochy :p

Dlatego mam do Was pytanie czy Wy obchodzicie swoje rocznice ślubu? Jeśli tak to w jaki sposób?

my obchodzimy swoje rocznice. ale w sumie obydwoje jesteśmy za to odpowiedzialni i obydwoje dajemy sobie prezenty, a nie że tylko ja jej hehe.

ostatnio znalazłem w necie takie grawerowane kryształy 3D i zastanawiałem się czy jej kupić. ostatecznie zamówiłem i o dziwo nawet mojej wybrednej kobiecie prezent się spodobał :D

potem poszliśmy do kina, które planowaliśmy już wcześniej no i właściwie tyle jeśli chodzi o rocznicę.

my obchodzimy swoje rocznice. ale w sumie obydwoje jesteśmy za to odpowiedzialni i obydwoje dajemy sobie prezenty, a nie że tylko ja jej hehe.

ostatnio znalazłem w necie takie grawerowane kryształy 3D i zastanawiałem się czy jej kupić. ostatecznie zamówiłem i o dziwo nawet mojej wybrednej kobiecie prezent się spodobał :D

potem poszliśmy do kina, które planowaliśmy już wcześniej no i właściwie tyle jeśli chodzi o rocznicę.

rocznic nie obchodzę, ba ledwie ogarniam, która to...

Jak byliśmy z krótszym stażem, to mąż usiłował coś organizować. Np kolację we dwoje poza domem, jakiś szampan. Durnostojek się nie odważył, zna mój stosunek do rzeczy tego rodzaju ;) A prezent? A po co? Jak coś chcę, to sobie kupuję, po co w to mieszać połówka? Prezenty są kupowane ze wspólnych pieniędzy (wszystkie są wspólne), więc nieudany prezent to kasa wyrzucona i zawód w dodatku. Bez sensu.