bushido 18.07.2015 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Moja żona często ma do mnie o to pretensje, że nic nie organizuję w dzień rocznicy naszego ślubu, że nie kupuję jej prezentu itd. Ale przecież ona też mogłaby coś przygotować! Jakby nie patrzeć to również moja rocznica. Nie za bardzo rozumiem o co te fochy Dlatego mam do Was pytanie czy Wy obchodzicie swoje rocznice ślubu? Jeśli tak to w jaki sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel.m 18.07.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 my obchodzimy swoje rocznice. ale w sumie obydwoje jesteśmy za to odpowiedzialni i obydwoje dajemy sobie prezenty, a nie że tylko ja jej hehe. ostatnio znalazłem w necie takie grawerowane kryształy 3D i zastanawiałem się czy jej kupić. ostatecznie zamówiłem i o dziwo nawet mojej wybrednej kobiecie prezent się spodobał potem poszliśmy do kina, które planowaliśmy już wcześniej no i właściwie tyle jeśli chodzi o rocznicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel.m 18.07.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 my obchodzimy swoje rocznice. ale w sumie obydwoje jesteśmy za to odpowiedzialni i obydwoje dajemy sobie prezenty, a nie że tylko ja jej hehe. ostatnio znalazłem w necie takie grawerowane kryształy 3D i zastanawiałem się czy jej kupić. ostatecznie zamówiłem i o dziwo nawet mojej wybrednej kobiecie prezent się spodobał potem poszliśmy do kina, które planowaliśmy już wcześniej no i właściwie tyle jeśli chodzi o rocznicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bushido 19.07.2015 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 a jaki ten kryształ jej kupiłeś? Może też zgapię i moja też będzie szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola_zimna 19.07.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 jak dla mnie taki kryształ spoko prezent. Tzn mi jako kobiecie osobiście się podoba więc sama mogłabym taki dostać.aczkolwiek niekoniecznie na rocznicę, bo takich nie obchodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.07.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 rocznic nie obchodzę, ba ledwie ogarniam, która to... Jak byliśmy z krótszym stażem, to mąż usiłował coś organizować. Np kolację we dwoje poza domem, jakiś szampan. Durnostojek się nie odważył, zna mój stosunek do rzeczy tego rodzaju A prezent? A po co? Jak coś chcę, to sobie kupuję, po co w to mieszać połówka? Prezenty są kupowane ze wspólnych pieniędzy (wszystkie są wspólne), więc nieudany prezent to kasa wyrzucona i zawód w dodatku. Bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts