Kaska89 18.07.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Witam. Zaczęłam właśnie generalny remont kawalerki i chciałam się dowiedzieć orientacyjnie na jakie koszty powinnam liczyć, chodzi mi tu o robociznę Mieszkanie ma 27m. W każdym pomieszczeniu gładź i malowanie, wymiana 2 drzwi, burzenie ścianki działowej między kuchnią a pokojem (zrobienie przejścia) Pokój - panele kuchnia - kafelki, wymiana rur łazienka starego typu więc tu najwięcej roboty, kafelki, wywalenia wanny - wstawienie kabiny, przesuw junkersa, wymiana pionu wod-kan, sufit podwieszany Przedpokój - kafle Pewnie jeszcze o czymś zapomniałam, ale generalnie chodzi mi właśnie o taki kompleksowy remont Ktoś coś? Z góry dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 11.12.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Ale Spam jak drut. Kobiecie chodziło o cenę robocizny a Ty wyjeżdżasz z materiałami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzka 27.02.2016 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Myślę, że nie powinno wyjść dużo. W końcu to kawalerka i metraz jest mały. Ja w listopadzie robiłam generalny remont mieszkania 60m2, głównie kuchnia i cała łazienka do odnowy, bo nie było sensu unowocześniać. Wyszlo mniej niż się spodziewałam, raptem kilka tysięcy. Ale to dlatego, że zleciłam całość jednej firmie Interior Plus. Oni zajmują się wyończeniówką od A do Z. Gdybym podzieliła pracę na oddzielne ekipy to wyszłoby dużo drożej. Sprawdzone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 27.02.2016 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Myślę, że od lipca 2015 to już autorka zdążyła się przekonać o kosztach i reklamowana przez Ciebie firma z Wa-wy nie będzie się musiała fatygować do Częstochowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaska89 28.02.2016 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Przemo ma rację Remont dawno skończony. Koszt robocizny wyszedł 7 000 zł łącznie z wymianą całej instalacji elektrycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 28.02.2016 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Mam nadzieję, że wyszło jak chciałaś i "jest pani zadowolona":). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaska89 28.02.2016 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Szczerze nie do końca, nie jest źle ale mogło być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 28.02.2016 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Następnym razem będzie lepiej bo wzbogaciłaś się o doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts