komfortowy 19.07.2015 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 (edytowane) ... Edytowane 30 Listopada 2015 przez komfortowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 19.07.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Masz słupy które nic nie dają. Zmieniłeś rodzaj ściany może i materiał warto wykonać adaptację i to projektant określi czy sa konieczne rdzenie czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SJ413 19.07.2015 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Ja Ci nie powiem czy te słupy są potrzebne czy nie - bo to robota konstruktora / projektanta - jak słusznie określił jajmar. Ale powiem Ci coś innego - uważaj na wykonawcę - ja swojego, który tak chciał wykonać mi słupy/rdzenie - usunąłem z budowy (trochę później) za serię "akcji" w stylu zawsze tak robimy/ tak będzie dobrze/ etc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 19.07.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Weź 50cm listewki wbij w piasek i poruszaj. Później wkręć listewkę w imadło i poruszaj ponownie zrozumiesz różnicę. Pokaż rzut budynku ocenimy czy słupy są potrzebne czy nie. Aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts