Budujemy dom 29.11.2017 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Ma może ktoś jeszcze ? Niestety nie odczytam się, gdy przybliżę nic nie widać . Napisz do dobre domy, wyślą Ci wersje poglądowa na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebastianEwelina 06.12.2017 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Witam. My na jesień zrobiliśmy fundamenty, na wiosne start. Właśnie zastanawiamy się nad zmianą garderoby na łazienke z przesunięciem o 30cm kosztem pokoju. Garderobę w miejscu łazienki chcemy przedzielić i zrobić małą pralnie. Nie wiem czy to nam wyjdzie. Okno wstawimy dachowe w łazience.Mam pytanie ile Was kosztował kompletny dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pezex 14.12.2017 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Witam serdecznie.Buduje ten domek ktoś w małopolsce? Zastanawiam się nad tym projektem i chciałbym zobaczyć jak on wygląda w rzeczywistości. Z czego budujecie ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
az5025 14.12.2017 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Witam, mam pytanie dotyczące okien dachowych w pustce nad pokojem dziennym.Czy jest możliwość otworzenia tych okien stając na balkonie na piętrze, czy raczej trzeba zamontować system elektryczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budujemy dom 14.12.2017 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Witam, mam pytanie dotyczące okien dachowych w pustce nad pokojem dziennym. Czy jest możliwość otworzenia tych okien stając na balkonie na piętrze, czy raczej trzeba zamontować system elektryczny? Raczej ciezko. Chyba ze nie zabezpieczasz tej antresoli, a otwieranie bedzie od gory. Ale i tak to straszne akrobacje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pezex 14.12.2017 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Ktoś inwestował w rekuperację przy tym projekcie? Co myślicie o tym kominku? Czy rozprowadzaliście z niego ogrzewanie na pokoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek575 15.12.2017 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Witam, mam pytanie dotyczące okien dachowych w pustce nad pokojem dziennym. Czy jest możliwość otworzenia tych okien stając na balkonie na piętrze, czy raczej trzeba zamontować system elektryczny? No więc tak... Ogólnie to jest taka możliwość, kwestia wyższego obsadzenia okna, ale czy będzie to komfortowe? Na pewno musisz robić górne otwieranie, czy z sterowaniem czy manualne bo z dołu się nie dostaniesz, chyba, że z drabiny. Z antresoli jest dostęp do tego okna, ale dojdzie barierka i trzeba się będzie wychylać. Dodatkowo trochę słabo tak latać na górę, "w te i we w te" żeby otworzyć okno w salonie czy uchylić roletę itp. xD Ja wstawiłem dwie sztuki po 160cm z Veluxa + trzecim doświetliłem łazienkę bo mam w innym miejscu i odrazu przy elektryce puściłem przewody zasilające, kupiłem sterownik, zasilacz i 3x napęd a po tynkach będę montował Mam takie foto, może lepiej zobrazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomtyl 20.12.2017 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Cześć, my budujemy w Małopolsce, w Krakowie konkretnie. W razie czego pisz proszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
az5025 30.12.2017 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Witam,Czy wybrał ktoś dachówkę Roben bergamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budujemy dom 30.12.2017 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Witam, Czy wybrał ktoś dachówkę Roben bergamo My mamy creaton domino, roben nie byl dostepny kiedy potrzebowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
az5025 12.01.2018 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Witam. ma ktoś może jakieś nowe zdjęcia Artemisa prosił bym na forum lub maila [email protected] z góry dziękuję Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sysiaaa 15.01.2018 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 (edytowane) O to Nasz Artemis w odbiciu lustrzanym:D [ATTACH=CONFIG]405003[/ATTAC Edytowane 15 Stycznia 2018 przez Sysiaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budujemy dom 22.01.2018 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Czy ktos z was ma zaaranzowana lazienke na dole?? W ktorym miejscu umieszczacie prysznic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina198666 22.01.2018 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 My mamy na razie projekt w cadzie w salonie łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina198666 22.01.2018 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina198666 22.01.2018 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 [ATTACH=CONFIG]399283[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]399284[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]399285[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]399286[/ATTACH] Czy mogę prosić o pełną nazwę użytego kamienia na komin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budujemy dom 23.01.2018 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 My mamy na razie projekt w cadzie w salonie łazienek ������ toaletę mamy koło umywalki, nie tak jak w projekcie przy kominie. Nie żałujemy tej decyzji , bo w oryginalnym umiejscowieniu byłoby ciasno i trzeba by było uważać żeby się nie uderzyć o skos powstały ze schodów... Czy mogłabyś pokazać orientacyjne zdjecia/ wizualizacje jak to wyglada? My mamy inny układ i wątpliwości takie jak mówisz. Napisałam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafals94 29.01.2018 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Czy przesunięcie drzwi wejściowych musi być uwzględnione w projekcie? Mysle też nad poszerzeniem garażu o metr . Jakie są mniej więcej koszty takich zmian w projekcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek575 04.02.2018 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Jest może ktoś kto wykonał już elewację na swoim Artemisie?Potrzebuję ilości styropianu jaka jest potrzebna. Projekt z garażem 2-stanowiskowym.Z obliczeń wychodzi mi około 205m2 pow. ścian zewnętrznych. (pomniejszone o pow. otworów na okna i drzwi).Komuś wyszło podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budujemy dom 09.02.2018 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Nam wyszlo znacznie wiecej. Ale dawalismy styropian tez na dach płaski, na taras gorny i pod taras gorny. Mamy garaz pojedynczy ale powiekszona kotlownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts