Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkich:) jesteśmy w trakcie budowy Artemisa II w woj. Warmińsko - Mazurskim. Kończymy górę domu i przyjdzie czas powoli na urządzanie. Zaczynamy od kuchni i tu mam pytanie. Jak to wyszło u Was? Czy robiliście podobnie, jak jest w projekcie, czy inaczej? Czy zostawiliscie bar? Jeżeli tak to jak Wam wyszedl róg baru połączony z blatem kuchni. Czy tam macie jakąś szafkę? I czy można swobodnie z niej korzystać? Jeżeli ktoś z Was mógłby podzielić się zdjęciami byłabym bardzo wdzięczna :) mój e-mail to [email protected]. Może ja będę mogła się czymś odwdzięczyć i coś przesłać. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 295
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

My również rozpoczęliśmy budowę ARTEMIS II jesteśmy na etapie poziomu zero nagotowo . za około tydzień rozpoczynamy mury.

Jeżeli macie ochotę podzielić sie swoimi ARTEMISAMI proszę podeślijcie zdjecia na maila [email protected]

Z góry dziekuję za zdjęcia

Jeżeli macie jakieś pytania to piszcie

Ja mam jedno odnośnie garażu , macie stopień do garażu z wiatrołapu??

Pozdrawiam

MIchał

Edytowane przez michaueka

Kuchnia faktycznie fajnie przemyślana, a okna na wyzualizacji są chyba inne niż oryginalnie i pewnie dlatego nieciekawie wyglądają.

Ciekawa jestem wizualizacji ze spiżarnią. My wywaliliśmy tą ściankę działową między kuchnią i spiżarnią. Wstawiacie okna do garażu czy będziecie doświetlać go drzwiami z okienkami?