kinga_sl 09.08.2018 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2018 Witam wszystkich:) jesteśmy w trakcie budowy Artemisa II w woj. Warmińsko - Mazurskim. Kończymy górę domu i przyjdzie czas powoli na urządzanie. Zaczynamy od kuchni i tu mam pytanie. Jak to wyszło u Was? Czy robiliście podobnie, jak jest w projekcie, czy inaczej? Czy zostawiliscie bar? Jeżeli tak to jak Wam wyszedl róg baru połączony z blatem kuchni. Czy tam macie jakąś szafkę? I czy można swobodnie z niej korzystać? Jeżeli ktoś z Was mógłby podzielić się zdjęciami byłabym bardzo wdzięczna mój e-mail to [email protected]. Może ja będę mogła się czymś odwdzięczyć i coś przesłać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michaueka 11.08.2018 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 (edytowane) WitamMy również rozpoczęliśmy budowę ARTEMIS II jesteśmy na etapie poziomu zero nagotowo . za około tydzień rozpoczynamy mury. Jeżeli macie ochotę podzielić sie swoimi ARTEMISAMI proszę podeślijcie zdjecia na maila [email protected]Z góry dziekuję za zdjęciaJeżeli macie jakieś pytania to piszcie Ja mam jedno odnośnie garażu , macie stopień do garażu z wiatrołapu?? PozdrawiamMIchał Edytowane 18 Września 2018 przez michaueka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebastianEwelina 11.08.2018 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga_sl 11.08.2018 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 SebastaianEwelina zupełnie inna kuchnia. Rozumiem, że osoba, która zajmuje się wykonaniem Waszej kuchni zrobiła Wam taki projekt?Jeżeli ktoś ma zdjęcia albo wizualizacje z zachowaniem baru poproszę o podzielenie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojtam17 11.08.2018 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 Mi się nie podobają te wykończenia, chodzi o tą okładzinę kamienną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojtam17 11.08.2018 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 okna obok siebie na rogu według mnie trochę psują projekt kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiaczek06 11.08.2018 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 Kuchnia faktycznie fajnie przemyślana, a okna na wyzualizacji są chyba inne niż oryginalnie i pewnie dlatego nieciekawie wyglądają.Ciekawa jestem wizualizacji ze spiżarnią. My wywaliliśmy tą ściankę działową między kuchnią i spiżarnią. Wstawiacie okna do garażu czy będziecie doświetlać go drzwiami z okienkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga_sl 11.08.2018 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 My nie mamy okna, ale planujemy drzwi z okienkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga_sl 11.08.2018 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 Michauek mamy stopień do garażu z wiatrolapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebastianEwelina 12.08.2018 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Tak na wizualizacji nie miał takich okien i może dziwnie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebastianEwelina 12.08.2018 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budujemy dom 12.08.2018 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 [ATTACH=CONFIG]417397[/ATTACH] Mi sie podoba jak to zaplanowaliscie. Zrezygnowaliscie ze spuzarni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebastianEwelina 12.08.2018 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Tak, spiżarnia jakoś dla nas nie miała sensu w ciepłym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebastianEwelina 12.08.2018 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Mam pytanie czy ktoś już zrobił tynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budujemy dom 12.08.2018 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Mam pytanie czy ktoś już zrobił tynki? My mamy tynki i wylana podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebastianEwelina 13.08.2018 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Fajnie. Ile m² wyszło tynków bez garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiliooos 13.08.2018 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Witam wszystkich. Czy jest może ktoś życzliwy, chętny w promieniu 100km od Elbląga, kto nie miałby nic przeciwko, aby podjechać zobaczyć, jak projekt Artemis prezentuje się na żywo? Szukam w miarę blisko tego projektu, bo jestem już w 9 miesiącu ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiliooos 13.08.2018 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Jeśli jest ktoś chętny podzielić się swoimi doświadczeniami, bardzo proszę o kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bstozek 13.08.2018 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Witam forumowiczow, czy ktos z Was buduje Artemisa w malopolsce? Zastanawiam sie nad wyborem tego projektu i gdyby ktos byl na tyle uprzejmy aby udostepnic dom do ogladania to bede bardzo wdzieczna!PozdrawiamBasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budujemy dom 13.08.2018 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Fajnie. Ile m² wyszło tynków bez garażu? Wyszlo 580 m z garazem i powiekszoną kotlownią (bez scian pomiedzy garażem/kotlownią a domem). Warto sprawdzac bo tynkarz wyliczyl nam poczatkowo sporo ponad 600 m. To 580 m to tez troszke zawyżone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts