ilon761 13.08.2018 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Witam, jestem zainteresowana tym projektem, czy ktoś w woj.pomorskim buduje ten dom? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiaczek06 13.08.2018 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 a jak u was temat dachówki? Za mną chodzą te płaskie w kolorze grafitowym, myślałam o macie. Sąsiad ma inną, ale też matowy grafit i jak dla mnie wygląda jak wypłowiała od słońca, wiec nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szponek123 14.08.2018 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 a jak u was temat dachówki? Za mną chodzą te płaskie w kolorze grafitowym, myślałam o macie. Sąsiad ma inną, ale też matowy grafit i jak dla mnie wygląda jak wypłowiała od słońca, wiec nie wiem.... Witam a może się Pani podzielić nazwą ulicy w Głogowie, gdzie jest budowany Artemis? Chociaż z zewnątrz podjechalibyśmy zobaczyć...Dzięki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiaczek06 14.08.2018 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Witam a może się Pani podzielić nazwą ulicy w Głogowie, gdzie jest budowany Artemis? Chociaż z zewnątrz podjechalibyśmy zobaczyć...Dzięki z góry! Artemis jest budowany 11 km od głogowa. Dziś zaczynają lać stropy, wiec jeszcze nie bardzo coś widać, ale mogę póki co podzielić się zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szponek123 14.08.2018 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 My planujemy rozpocząć na wiosnę, więc będę się jeszcze odzywać zdjęcia poproszę jak da radę na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiliooos 14.08.2018 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 My będziemy budować Artemis w pomorskim, ale stan surowy zamknięty stanie ok lipca przyszłego roku dopiero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebastianEwelina 14.08.2018 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Wyszlo 580 m z garazem i powiekszoną kotlownią (bez scian pomiedzy garażem/kotlownią a domem). Warto sprawdzac bo tynkarz wyliczyl nam poczatkowo sporo ponad 600 m. To 580 m to tez troszke zawyżone.. Dziękuję za odpowiedź, właśnie nam tynkarz też powiedział że liczył i wyjdzie mu 650m2 ale bez garażu. Trzeba będzie po tynkach samemu liczyć i mierzyć dokładniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiaczek06 16.08.2018 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2018 U nas jeszcze wszystko w powijakach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiaczek06 28.08.2018 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Bije się teraz z myślami... jak zobaczyłam zarys kuchni, to ciężko mi teraz sobie wyobrazić jak będzie wyglądał cały sprzęt agd na tej jednej scianie, bo to chyba jedyne miejsce żeby go tam upchnąć. Jakie macie pomysły na zagospodarowanie kuchni ze spiżarnia? Podzielcie się, póki jeszcze mogę wstrzymać budowlancow ze ściankami spiżarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiaczek06 28.08.2018 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Wysle jak projekt bedzie skonczony Ooo! Masz projekt?? Czy mógłbyś pokazać jak to zaplanowaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga_sl 29.08.2018 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Ja też bardzo proszę o pokazanie projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiaczek06 29.08.2018 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Dajcie znać ile więźba dachowa? U nas 8 tys. Nie wiem czy to spoko cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
az5025 11.09.2018 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2018 (edytowane) Witam forumowiczow, czy ktos z Was buduje Artemisa w malopolsce? Zastanawiam sie nad wyborem tego projektu i gdyby ktos byl na tyle uprzejmy aby udostepnic dom do ogladania to bede bardzo wdzieczna! Pozdrawiam Basia Witam, Budujemy ten dom w okolicach Oświęcimia. Jeśli jest pani zainteresowana proszę napisać na priv. Stan surowy prawie (czekamy na okna) zamknięty. Edytowane 11 Września 2018 przez az5025 a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
otum 17.09.2018 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2018 Dzień dobry Mam pytania, konkretnie do osób które same budowały dom lub mocno uczestniczyły w budowie: 1. Czy odchudziliście zbrojenie stropu, słupów i wieńców?2. Czy przy zamianie bloczka fundamentowego na betonowy wrzucaliście też prefabrykaty zbrojarskie RND/Z-4-150? z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
az5025 07.11.2018 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Witam Mam pytanie odnośnie garażu jak zrobiliście izolacje oraz jak wykończyliscie obrzeża dachu co zrobic żeby woda nie ciekła po ścianie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek575 09.11.2018 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 Witam Mam pytanie odnośnie garażu jak zrobiliście izolacje oraz jak wykończyliscie obrzeża dachu co zrobic żeby woda nie ciekła po ścianie ? Izolacja od dołu: Strop,folia budowlana,styro 2x10,folia budowlana, wylewka ze spadkiem do odpływu/przelewu, 2xpapa; dalej dowolność- płyty na talerzach/kamienny dywan,sztuczna trawa itd. Styro dach podłoga oczywiście, a papa najlepiej jakiś Bauder czy Soprema + wylewka malowana podkładem pod papę. U mnie mam attyke dookoła wiec wywinąłem na nią tą hydroizolacje a potem zrobiłem obróbkę z blachy i kapinoski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
az5025 11.11.2018 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 A czy ma ktoś zakończenie dachu płaskiego wykonane obróbka blacharską zastanawiam sie jak to wyskoczyć zeby woda nie uciekła po ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_kom 15.11.2018 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Witam forumowiczow, czy ktos z Was buduje Artemisa w woj. mazoweckim? Zastanawiam sie nad wyborem tego projektu i gdyby ktos byl na tyle uprzejmy aby udostepnic dom do ogladania to bede bardzo wdzieczna!PozdrawiamAneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebastianEwelina 22.11.2018 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Witam forumowiczow, czy ktos z Was buduje Artemisa w woj. mazoweckim? Zastanawiam sie nad wyborem tego projektu i gdyby ktos byl na tyle uprzejmy aby udostepnic dom do ogladania to bede bardzo wdzieczna! Pozdrawiam Aneta Witam. My zbudowaliśmy już dom w Mazowieckim. Koło Siedlce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebastianEwelina 22.11.2018 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Witam. My zbudowaliśmy już dom w Mazowieckim. Koło Siedlce. Tylko my np nie mieliśmy miejsca na garaż i z niego zrezygnowaliśmy. Ściana ślepa od sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts