snajp2 19.07.2015 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Witam serdecznie.Potrzebuje kupić młotowiertarkę do użytku domowego, czeka mnie remont mieszkania. Zastanawiam się nad dwoma młotowiertarkami DeWALT D25123K oraz Makita HR2610. Dodam że będę wiercić w żelbetonie, mieszkam w bloku z płyty. Poza tym młot się przyda by skuć stare płytki. Która z tych dwóch będzie lepsza? Ewentualnie coś innego może zaproponujecie w podobnej kwocie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snajp2 20.07.2015 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Nikt nic nie doradzi, to chociaż może która firma jest solidniejsza. Słyszałem że obecnie Makita robiona jest w Chinach, natomiast DeWalt robiony w Czechach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrekus 22.07.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Witam, można powiedzieć że swoim pytaniem wysłałeś mi impuls do rejestracji. Z młotowiertarkami makity nie miałem do czynienia, ale wierciłem pare razy wiertarką makity i była okey. Natomiast w domu mam właśnie tą młotowiertarkę dewalta już dłuższy czas i cały czas działa wierciła w różnych materiałach od drewna po żelbet, kuła też już troche i ani razu mnie nie zawiodła. Poza tym jest wyprodukowana w Czechach. Napewno mogę polecić dewalta bo mam ich 3 elektronarzedzia(najstarsze ma 6 lat) i żadne nie padło. Uprzedzam z żadnego nie korzystam codziennie raczej raz, dwa w tygodniu. Podsumowąc dewalt to kawał porządnego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 22.07.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Witam serdecznie. Która ...... będzie lepsza? DeWALT D25123K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snajp2 22.07.2015 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Dziękuję za odpowiedzi. Znalazłem jeszcze jeden model który wpadł mi w oko Makita HR2470. Jest 100 zł tańsza, ale jeżeli polecacie DeWalta to się na niego zdecyduję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 01.08.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Dodam jeszcze ze DeWalt ma energie udaru 2,8 J A Makita 2,4 J. Oczywiscie omawiane modele. Tez brałbym DeWalta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snajp2 22.10.2015 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Witam ponownie.Jestem już po remontach wiertarka DeWalta dostała mocno w kość i powiem że jestem z niej bardzo zadowolony. Skuwałem nią stare płytki, podkuwałem kilka dziur w cegle. Wierciłem w żelbetonie. Ze wszystkimi pracami radziła sobie bardzo dobrze, nawet nie spodziewałem się że będzie z taką łatwością sobie radzić. Tak więc jeszcze raz dzięki za pomoc w wyborze i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts