acekpl 19.07.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Witam,Czy ktoś z Państwa buduje, bądź wybudowal taki dom? Zastanawiam się nad zakupem tego projektu ale chciałbym zobaczyć jakieś zdjęcia z realizacji. http://www.homekoncept.com.pl/wszystkie-projekty/wersje-lustrzane/projekt-domu-homekoncept-7-lustro-detail Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Ho 10.09.2015 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Witam,Proszę o podanie adresu e-mail - mogę udostępnić zdjęcia z budowy HomeKoncept 7. Pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snella 26.09.2015 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Witam, ja również poproszę o zdjęcia z budowy. e-mail: [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdolina89 21.11.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Witam Marcin czy mógłbyś mi również przesłać kilka zdjęć. Dzięki i pozdrawiam Magda [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdolina89 21.11.2015 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Andrzej jak zaczniesz to pochwal się fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goszzza83 22.11.2015 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Witam . Czy mogłabym prosić Cie Marcin rowniez o zdjecia ? Moze komuś juz sie udało wybudować home koncept 07 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaFK 16.12.2015 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Witam,Czy ktoś już zakończył budowę tego świetnego domku? Jest piękny i zastanawiamy się z mężem nad kupnem projektu ale mamy obawy że jest bardzo kosztowne wybudowanie go. Czy ktoś może się pochwalić ile mniej więcej wyniosło go postawienie np. stanu surowego zamkniętego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dar4czek 11.01.2016 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Witam. Prosimy o zdjęcie z budowy Nie możemy się zdecydować pomiędzy kilkoma projektami Homekoncept . Dariuszsycz(malpka)gmail.com Pozdrawiam i z góry bardzo dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raszpuneczka 31.01.2016 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Witam,Czy mogłabym prosić o przesłanie zdjęć z budowy [email protected] ?Czy mógłby mi Pan odpowiedzieć na kilka pytań?Jestem na etapie wyboru projektu i strasznie podoba mi się ten, ale nigdzie nie ma bloga z budowy itd.a jestem ciekawa o koszta o jakieś wskazówki wady. PozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_t 06.02.2016 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Witam wszystkich, również jestem zainteresowany budową tego domu. Może ktoś podesłać zdjęcia na [email protected] ? Może ktoś podzielić się wrażeniami z budowy, opiniami czymkolwiek? Będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ags-pl 11.03.2016 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Witam, Czy mogę również prosić o przesłanie zdjęć? Może ktoś się pochwalić realizacją, radami, kosztami?mail:[email protected] z góry dziękuję i pozdrawiamAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernas5 14.03.2016 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Witam niedługo zaczynam budowe domu home koncept7 ale również chciał bym zobaczyc fotki z budowy można również prosić kilka fotek [email protected] z góry dziekuję pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynkaHK07 23.07.2016 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Witam, na blogu http://www.katarzynka.mojabudowa.pl/ wrzuciłam kilka zdjęć fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna HK07 24.08.2016 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Witam również wybudowaliśmy homekoncept 07 z drobna zmiana i jesteśmy zachwyceni tym co powstalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komik 03.09.2016 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Witam, Proszę o podanie adresu e-mail - mogę udostępnić zdjęcia z budowy HomeKoncept 7. Pozdrawiam, Marcin Witam, czy mogę prosić o przesłanie zdjęć z budowy na adres: [email protected] Pozdrawiam, Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KajetanaR 26.01.2017 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Witam, Przymierzamy się z mężem do kupna projektu Homekoncept 07. Może ktoś chciałby pochwalić się zdjęciami z budowy albo gotową już realizacją? Jeśli tak, poproszę o zdjęcia na adres [email protected] Jesteśmy z Wielkopolski i chętnie zobaczylibyśmy ten dom na żywo, czy wiecie czy gdzieś w okolicy jest on wybudowany? Dziękuję i pozdrawiam, Kajetana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaro0106 26.01.2017 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Też podoba mi się ten styl, chyb najciekawsze gotowe projekty w kraju to te z tej pracowni. Sam chciałem zakupić projekt ale nie było idealnego taki jaki by mi odpowiadał więc zdecydowałem się na projekt indywidualny ale w podobnym stylu ale przede wszystkim zmiany konstrukcyjne , płyta fundamentowa zamiast fundamentów, ściana jednowarstwowa zamiast dwuwarstwowej , zamiast stropu lanego wiązary tyle że mój wybór to parterówka.Ale projekty bardzo ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jus Tysia 18.03.2017 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Witam, Proszę o podanie adresu e-mail - mogę udostępnić zdjęcia z budowy HomeKoncept 7. Pozdrawiam, Marcin Witam, byłabym wdzięczna za przesłanie zdjęć zrealizowanego projektu na adres: [email protected]. Z góry dziękuję. Pozdrawiam, Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jus Tysia 18.03.2017 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Witam, Przymierzamy się z mężem do kupna projektu Homekoncept 07. Może ktoś chciałby pochwalić się zdjęciami z budowy albo gotową już realizacją? Jeśli tak, poproszę o zdjęcia na adres [email protected] Jesteśmy z Wielkopolski i chętnie zobaczylibyśmy ten dom na żywo, czy wiecie czy gdzieś w okolicy jest on wybudowany? Dziękuję i pozdrawiam, Kajetana. Witam, również z chęcią zobaczyłabym zrealizowany projekt Homekoncept 07 w rzeczywistości. Jeśli ktoś byłby chętny, aby swój wybudowany dom udostępnić do zwiedzania byłabym bardzo wdzięczna Proszę o kontakt mailowy: [email protected] Pozdrawiam, Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DamianKrk 03.02.2018 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Witam, Proszę o podanie adresu e-mail - mogę udostępnić zdjęcia z budowy HomeKoncept 7. Pozdrawiam, Marcin Witam, Zakupiliśmy Home Koncept 07 i planujemy rozpocząć budowę tej wiosny. Czy zechciałby Pan podzielić się z nami zdjęciami z budowy, przybliżonym kosztem i fachową wiedzą odnośnie budowy tego domu? Z góry dziękuję i pozdrawiam, Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts