Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 4 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witam,

Czy mogłabym prosić o przesłanie zdjęć z budowy [email protected] ?Czy mógłby mi Pan odpowiedzieć na kilka pytań?

Jestem na etapie wyboru projektu i strasznie podoba mi się ten, ale nigdzie nie ma bloga z budowy itd.a jestem ciekawa o koszta o jakieś wskazówki wady.

Pozdrawiam

Kasia

• 1 month później...
  • 4 months później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 4 months później...

Witam,

Przymierzamy się z mężem do kupna projektu Homekoncept 07.

Może ktoś chciałby pochwalić się zdjęciami z budowy albo gotową już realizacją? :)

Jeśli tak, poproszę o zdjęcia na adres [email protected]

Jesteśmy z Wielkopolski i chętnie zobaczylibyśmy ten dom na żywo, czy wiecie czy gdzieś w okolicy jest on wybudowany?

Dziękuję i pozdrawiam,

Kajetana.

Też podoba mi się ten styl, chyb najciekawsze gotowe projekty w kraju to te z tej pracowni. Sam chciałem zakupić projekt ale nie było idealnego taki jaki by mi odpowiadał więc zdecydowałem się na projekt indywidualny ale w podobnym stylu ale przede wszystkim zmiany konstrukcyjne , płyta fundamentowa zamiast fundamentów, ściana jednowarstwowa zamiast dwuwarstwowej , zamiast stropu lanego wiązary tyle że mój wybór to parterówka.

Ale projekty bardzo ciekawe.

• 1 month później...
Witam,

Przymierzamy się z mężem do kupna projektu Homekoncept 07.

Może ktoś chciałby pochwalić się zdjęciami z budowy albo gotową już realizacją? :)

Jeśli tak, poproszę o zdjęcia na adres [email protected]

Jesteśmy z Wielkopolski i chętnie zobaczylibyśmy ten dom na żywo, czy wiecie czy gdzieś w okolicy jest on wybudowany?

Dziękuję i pozdrawiam,

Kajetana.

Witam,

również z chęcią zobaczyłabym zrealizowany projekt Homekoncept 07 w rzeczywistości. Jeśli ktoś byłby chętny, aby swój wybudowany dom udostępnić do zwiedzania byłabym bardzo wdzięczna :)

Proszę o kontakt mailowy: [email protected]

Pozdrawiam,

Justyna

• 10 months później...
Witam,

Proszę o podanie adresu e-mail - mogę udostępnić zdjęcia z budowy HomeKoncept 7.

Pozdrawiam,

Marcin

Witam,

Zakupiliśmy Home Koncept 07 i planujemy rozpocząć budowę tej wiosny.

Czy zechciałby Pan podzielić się z nami zdjęciami z budowy, przybliżonym kosztem i fachową wiedzą odnośnie budowy tego domu?

Z góry dziękuję i pozdrawiam,

Damian