Salah 20.07.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 wymyśliłem takie coś czy będzie ok ? [ rysunek ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 20.07.2015 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Plany jak plany. Stropodach użytkowy /taras/ do dzieło trudne w wykonawstwie i eksploatacji. Tak że powoli zastanawiaj się nad - po kilku poprawkach itp - nad daszkiem, nie będziesz odkrywcą tego problemu, inni to już przerabiali: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salah 21.07.2015 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 bez przesady że każdy kto ma taras to musi montować takie ustrojstwo a widzisz jakieś słabe punkty tego mojego rozwiązania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salah 26.07.2015 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 robię tak jak rozrysowałem dodam jedynie paraizolację i będzie bajabongo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts