rustin 20.07.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Wjazd do garażu ma szerokość 2.4m . Czy ocieplać glify styropianem 2cm ? Czy zostawić goły mur tzn siatka klej ? Jak ocieplę zostanie na wjazd jakieś 2,35m . Niby 5 cm żadna różnica ale przy takim małym otworze każdy cm się przyda. Co zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 20.07.2015 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 jak nie możesz się zmieścić w takim otworze autem to nie ocieplaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 20.07.2015 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Już kiedyś ci mówiłem, że jest nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie pisz w ogóle tych durnot. Czy jest to ważne i dużo daje takie ocieplenie? Jeżeli tak to się zrobi. Jeżeli nie ma sensu to nie będę ocieplac bo i po co. O to mi chodziło geniuszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 20.07.2015 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 ależ drażliwy. A co mam Ci odpowiedzieć skoro 5 cm z szerokości ponad dwa metry to dla Ciebie dylemat ? Sam się nad swym pytaniem zastanów. Durne pytanie podobnie durna odpowiedźPomyśl chwilkę sam i i się zastanów. Ocieplasz ścinane pozostawiając nie ocieplony jej bok. Brama garażowa jest montowana na wewnętrznej jej powierzchni. Temperatura wnika w mur i w ekstremalnych sytuacjach zostanie przemarznięta w obrębie otworu, tynk z czasem zacznie odpadać. nawet gdy gara.ż ma być nieogrzewany to takie temperatury nie służą ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 20.07.2015 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Można było tak od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts