firemantom 21.07.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Witam! Podczas remontu domu jakieś 4-5 lat temu wymieniałem parapety na nowe. Żałuję decyzji gdyż zdecydowałem się na parapety syntetyczne które od słońca bardzo wyblakły. Mniej więcej to takie parapety:http://www.erplastparapety.pl/syntetyczne.html Chciałbym się zapytać czy ktoś może miał do czynienia z tymi parapetami i orientuje się jakim środkiem je konserwować i czy ewentualnie jest możliwość przywrócenia im ładnego kolorytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.07.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Też chętnie się dowiem czy ktoś ma jakiś sposób, bo to normalne zjawisko przy tym produkcie. Mam podejrzenia, że jednak nie jest to możliwe, bo większość znanych mi producentów wycofała się z tego materiału.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 21.07.2015 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 niestety nie znam metody na odzyskanie koloru. Może lekko poprawić nawoskowanie i polerka jak w przypadku nadwozia samochodu ale nie spodziewałbym się cudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts