jacekp71 14.11.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 tak walsciwie to najtansza podlogowka jest sporo drozsza niz najdrozsze bamboszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FugaUga 21.07.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Czy ktoś na forum ma takie rozwiązanie?Jak sprawdzają się płytki / kafle w całym domu, szczególnie zimą? Czy macie ogrzewanie podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 21.07.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Ja nie mam ogrzewania podłogowego (ostatni remont robiliśmy 15 lat temu i wtedy się nie zdecydowaliśmy), ale w całym małym mieszkanku mamy płytki na podłodze i nie uważam aby było to szczególnie uciążliwe... Jestem z tych co przez cały rok na okrągło mogą chodzić boso - jak pogoda dopisuje to w ogrodzie również... Jak w stopy zimno, to zakładam skarpetki, a jak nie pomaga to pod kocyk... Kapcie zakładam kiedy pada deszcz - w deszczowe dni pies wracając z podwórka znaczy podłogi swoimi brudnymi pyciorami, zanim je umyję to niestety zakładam papucie... W projektowanym domu przewidujemy ogrzewanie podłogowe w całym domu - możliwość zastosowania niskotemperaturowych źródeł ciepła, brak grzejników, argumentów za jest dużo a raczej ten, że ciepło w stopy nie jest najważniejszym... i w całym domu będziemy kładli płytki, bo tak lubimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts