brxiii 21.07.2015 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Witam! Chciałem się od Was dowiedzieć czy jest możliwość zezbrojenia podłogi z prętów różnej długości, od 3 do 5 metrów, gdyż mam takie po słupach elektrycznych, a jestem na etapie kupowania zbrojenia i nie wiem czy można wykorzystać je do zbrojenia. Podłoga 10X10m. Gdzieś wyczytałem że można stosując zakładkę ~ 45 średnic pręta, wiążąc w minimum trzech miejscach, jak to ma się do rzeczywistości, strop będzie oparty na łukowym stropie Klaina. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 21.07.2015 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 1. Te pręty "ze słupów" to nówki sztuki a nie wydarte siłą z tych słupów.2. Masz projekt tego co planujesz wykonać - ale nie umiesz go rozczytać? 3. Nie wiem co chcesz zrobić raz piszesz o podłodze raz o stropie to zupełnie inne elementy budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts