kwiatki4 04.07.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Czy za nim wystąpie o pozwolenie na budowę muszę mieć wykonane przyłącz(woda,prąd)? Czy mogę to zrobić w trakcie budowy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 04.07.2004 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Nie musisz, musisz tylko mieć projekty przyłączy albo raczej warunki przyłączeniowe - ja nie mam mediów, a pozwolenie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.07.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Występując o pozwolenie na budowę musisz dołączyć Warunki, tam masz określone co i jak z mediami. Na tej podstawie występujesz do poszczególnych operatorów o wydanie informacji bądź warunków o przyłączach ( jest tam rónież zgoda ww na podłączenie do sieci ).Projekty przyłączy możesz robić później ( nie wymagają pozwolenia na budowę - wyjątek zbiornik na gaz płynny na działce ).PozdrawiamJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caleb 05.07.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 dzisiaj trudno jest zrobić (postepując zgodnie z prawem) przyłacza,dopóki nie ma sięwybudowanego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts