rusak 22.07.2015 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Witam. Mam spory problem. Mianowicie między jednym a drugim rogiem jest 5cm różnicy, bo chudziak został wylany bardzo krzywo. Co mi radzicie zrobić? Wyrównać styropianem czy nalać betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ek_ge 24.07.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Dzień Dobry, Tak duże nierówności najlepiej jest niwelować styropianem. W razie dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. PozdrawiamMarek Tucholski Online Ekspert marki Lafarge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacks 05.10.2015 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Witam tak z ciekawości na jakiej powierzchni dokładnie jest ta różnica "od rogu do rogu" jest mało precyzyjnym określeniem Witam. Mam spory problem. Mianowicie między jednym a drugim rogiem jest 5cm różnicy, bo chudziak został wylany bardzo krzywo. Co mi radzicie zrobić? Wyrównać styropianem czy nalać betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania325 04.02.2016 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Warto umówić się na wcześniejsze pomiary z ekipą od posadzki aby zrobili pomiary, wtedy dokładnie będzie wiadomo gdzie dołożyć styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
termolit 10.03.2016 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 (edytowane) Witam. Mam spory problem. Mianowicie między jednym a drugim rogiem jest 5cm różnicy, bo chudziak został wylany bardzo krzywo. Co mi radzicie zrobić? Wyrównać styropianem czy nalać betonu? Najlepszym sposobem i najszybszym równania chudziaka jest pianobeton. Wylewa się go praktycznie tak samo jak posadzkę anhydrytową 2h i cały dom zrobiony. Pianobeton eliminuje ryzyko klawiszowania pod warstwą jastrychu (np. jak w przypadku stosowania płyt styropianowych), pozwala na dokładne wyrównanie podłoża i w konsekwencji na niższe zużycie o ok. 15-20% materiału jastrychowego, doskonale otula wszelkiego rodzaju instalacje jednocześnie chroniąc je przed stratami ciepła i uszkodzeniami mechanicznymi Edytowane 23 Czerwca 2016 przez termolit Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
powis 09.04.2016 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Najlepszym sposobem i najszybszym równania chudziaka jest pianobeton. Wylewa się go praktycznie tak samo jak posadzkę anhydrytową 2h i cały dom zrobiony. Pianobeton eliminuje ryzyko klawiszowania pod warstwą jastrychu (np. jak w przypadku stosowania płyt styropianowych), pozwala na dokładne wyrównanie podłoża i w konsekwencji na niższe zużycie o ok. 15-20% materiału jastrychowego, doskonale otula wszelkiego rodzaju instalacje jednocześnie chroniąc je przed stratami ciepła i uszkodzeniami mechanicznymi więcej info: http://www.termolit.pl/pianobeton.html Jaka jest minimalna grubość pianobetonu? Na stronie z linku nic nie jest napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
termolit 03.06.2016 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Witaj, minimalna grubość pianobetonu to 4cm Podeśij na priv maila , wrzucę kartę techniczną Pozdrawiam Łukasz Edytowane 23 Czerwca 2016 przez termolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts