xestern 22.07.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Witajcie, Kupiłem właśnie segment o powierzchni 170m2 i zastanawiam się nad instalacją wentylacji mechanicznej z rekuperacją.Ogrzewanie w budynku jest gazowe.W związku z użytkową formą poddasza centrala do instalacji w garażu. Jakie rozwiązanie moglibyście mi polecić (otrzymałem oferty z rozwiązaniami Mitsubishi, Valliant, Veissman).Jaka wydajność do mojego budynku - tutaj myślę o max 350m3 - poprawnie? Jaki może być orientacyjny całościowy koszt?Możecie polecić jakieś firmy w Warszawie lub okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doktorant 28.07.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Podepnę się pod temat.Także poszukuje firmy do wykonania rekuperacji w okolicach Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts