weare 23.07.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 W większości opinii i poradników z jakimi spotkałem się w internecie znalazłem stwierdzenie, że prawidłowy montaż okien jest często ważniejszy od samego okna i od niego zależy bardzo wiele. Jak zatem ocenić prawidłowość montażu okien, na co zwrócić uwagę. Czy jako laik mogę mieć jakoś wpływ na to ? Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/202665-prawid%C5%82owy-monta%C5%BC-okien/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oknoplast-Kraków 30.07.2015 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Dzień dobry, Rzeczywiście, nawet najlepiej wykonane okno może utracić swoje walory użytkowe w przypadku źle wykonanego montażu okien. Dlatego też ze szczególną starannością należy podejść do każdego z etapów montażu.Są nimi: 1. Precyzyjny pomiar okien z uwzględnieniem informacji nt. charakterystyki budynku i innych przydatne informacji montażowych 2. Ustawienie i mocowanie stolarki przez ekipę montażową 3. Uszczelnienie okna Przed montażem warto się zwrócić do producenta okien z pytaniem jak powinien wyglądać montaż okien w Państwa przypadku. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z montażystami OKNOPLAST przez wysłanie emaila na adres [email protected] W OKNOPLAST przywiązujemy szczególną uwagę do kwestii związanych z montażem i dbamy, aby nasi Partnerzy Handlowi posiadali najbardziej wykwalifikowaną grupę montażową. Każdy z montażystów odbywa specjalny kurs w centrum szkoleniowym w Aleksandrowie Łódzkim. Po jego ukończeniu uzyskuje certyfikat, a następnie montaże są poddawane audytowi gdzie jest sprawdzana ich poprawność wykonania. Pozdrawiam,Grzegorz BułatKierownik Technologii OKNOPLAST Sp. z o.o. Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/202665-prawid%C5%82owy-monta%C5%BC-okien/#findComment-6881677 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts