marusieczek 25.07.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Cześć, szukam pomocy Dzisiaj niefartownie upuściłem talerz ze znacznej wysokości, który to na nieszczęście się rozbił i narobił szkód w zlewie. Nie spodziewałem się, że do takiego czegoś może w ogóle dojść W załączeniu zamieszczam zdjęcia podglądowe. Proszę podpowiedzcie czym to najlepiej zalepić żeby nie było przecieków. Najgorsze, że jutro imprezka rodzinna, więc będzie trochę zmywania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rübezahl 25.07.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Czy to żeliwny zlew?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marusieczek 25.07.2015 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Przyznam, że sam do końca nie mogę określić Wydaje się, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rübezahl 26.07.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Zastosuj epoksydową pastę hydrauliczną, a tak na szybko to kawałek silikonu, ale to już jest bardzo "tymczasowe" rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marusieczek 26.07.2015 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Dziękuje za zainteresowanie. Wczoraj na szybko machnąłem sikonem, chwilę przetrzyma.. Czy taka pasa będzie ok?http://allegro.pl/pasta-hydrauliczna-epoksydowa-100-g-technicqll-i5493933351.html Czy po zastosowaniu tego już nie będę musiał się martwić? Czy to także rozwiązanie na określony czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rübezahl 27.07.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Z opisu wygląda, że OK, ale nigdy tak nie likwidowałem nieszczelności. Zaryzykowałbym i obserwował efekty - cena niewielka w stosunku do nowego zlewu, no chyba że znajdziesz coś fajnego używanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marusieczek 30.07.2015 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Dziękuje za podpowiedź. Jak się okazało, szczelina się jeszcze bardziej powiększyła, zapewne od nacisku. Wczoraj zaaplikowałem od spodu tą pastę (rewelacyjnie się nakłada na powierzchnię płaską). Pierwszy test przeszło - poranne mycie naczyń. Wygląda ok, zobaczymy za tydzień Jak zobaczę jakąś kroplę to zaaplikuję jeszcze od "góry". Dzięki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts