bwojtek 31.07.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Powiedz tylko: Skorzystałeś z rady TESTa i rozmawiałeś z nim telefonicznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robo4x4 31.07.2015 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Jaki ty jestes dociekliwy ,zaborczy i terytorialny he he , tak jest Herr Oberleitner , Ja wohl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robo4x4 23.08.2015 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Panowie okna zamowione ale mialbym mala prosbe , mianowicie co z opcji powinno byc aby korzystanie bylo przyjemne i latwiejsze.Mam blokade klamki, pochwyty balkonowe, zatrzaski balkonowe, mikrowentylacja .Na co warto zwrocic uwage i jeszcze doposazyc ,okucia to sigenia tytan af Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 23.08.2015 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 dodałbym pakiet bezpieczeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robo4x4 23.08.2015 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Jesli dobrze rozumiem to dodatkowy grzybek tak. Parter ma okucia wk wiec chyba to juz zawiera , czy jest potrzeba i zasadnosc dodawania tego pakietu na pietrach. Dzieki i poprosze o sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 23.08.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 tam gdzie jest w miarę ułatwiony dostęp - dałbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robo4x4 23.08.2015 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Dzieki co jeszcze moglbys zasugerowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 23.08.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 klamki z kluczykiem ale to już masz w WK więc już nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robo4x4 23.08.2015 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Nie wiem czy jest jakas mozliwosc zeby rozszczelnione okno przy mikrowentylacji bylo zamkniete na kilku zaczepach , czy zawsze rozszczelnione rowna sie otwarte. Np w letnia noc gdy spimy ,mozna cos z tym zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robo4x4 26.08.2015 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Czy drzwi przeszklone na profilu posrednim z klamka dwustronna i wkladka z kluczem, beda bardzo zimne ,brak wiatrolapu . Beda to czesto uzywane dzwi z kuchni na podworko , podjazd. Wkladka pewnie bedzie przemarzac i pokrywac sie szronem. Czy mozna zrobic to jakos lepiej ,inaczej. Okna na profilu I8000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 26.08.2015 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 ...... Wkladka pewnie bedzie przemarzac i pokrywac sie szronem. ......Czy to Ty sam doszedłeś do takiego wniosku czy jakiś "sprzedawca" CI taką głupotę podsunął ? Od 15 lat ani razu na wkładce nie miałem szronu czy lodu, nawet jak na zewnątrz bywało minus 30 Drzwi o wiele zimniejsze bo stalowa chińszczyzna, futryna metalowa, tez brak wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robo4x4 26.08.2015 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 NW bardziej chodzi mi o to czy jest sens szukac cieplejszego rozwiazania , Wiesz u moich rodzicow wielokrotnie wkladki podchodzily szronem w drzwiach drewnianych robionych przez stolarzy ,tak wiec na podstawie wlasnych obserwacji przy minus 18.Wiec jak chce miec drzwi kuchenne z wkladka i obustronna klamka podobne do reszty okien to takie rozwiazanie jest jedyne czy sa inne warianty. Czy wszystko w porzadku tylko ja z nadmiaru czasu szukam dziury w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 26.08.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 masz za dużo wolnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 27.08.2015 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Od 15 lat ani razu na wkładce nie miałem szronu czy lodu, nawet jak na zewnątrz bywało minus 30 U mnie w pralni wkładkę zimą mam ciągle mokrą. A podczas budowy gdy w budynku było bardzo wilgotno a zima była sroga wkładki miałem całe zaszronione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 27.08.2015 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 U mnie w pralni wkładkę zimą mam ciągle mokrą. A podczas budowy gdy w budynku było bardzo wilgotno a zima była sroga wkładki miałem całe zaszronione. I tyle w temacie odpowiedzi na wydumany problem (Brass, to nie do ciebie tylko do Robo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts