jabratek 26.07.2015 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Witam- jestem tu nowa i bardzo potrzebuję skorzystać z Waszych doświadczeń. Kupiłam gospodarstwo. Miejsce z moich marzeń: fura zieleni, starodrzew, dom do remontu, przestrzeń, cisza i ..... jedna wada..... jest na nim dzikie wysypisko. Kupując nie miałam świadomości jak duże. Ale nic to- kupiłabym i tak bo się w miejscu zakochałam:))Tylko ponieważ je miłuję, chcę żeby było czyste. I tu zaczął się problem.... Po obdzwonieniu 50 firm z katalogu internetowego nie znalazłam żadnej, która podjęłaby się usługi. Zadzwoniłam do gminy- polecili firmę z którą współpracują. Pan od firmy przyjechał obejrzał i powiedział, że on z radością wywiezie, dogadamy się co do ceny, ale sprzątać i zbierać i nosić nie będzie. Mam sobie to zrobić sama (!!!!!!). Czy ktoś może mi poradzić jak postępuje się w takich przypadkach? Może znacie firmę która by się podjęła sprzątania?Nieruchomość jest w powiecie kazimierskim (woj świętokrzyskie). Z góry dziękuję za każdą informację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts