Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pytanie jak w tytule. Dach będzie czarny lub grafit. Nie wiem jakie wybrać drzwi wejściowe oraz bramę garażową by pasowały do okien w kolorze dąb bielony, Elewacja biel lub śmietanka.

Proszę o sugestie :)oknoplast-dab_bielony_profil.jpg

A dach? dodatki?

Jedyną szansą, że znajdziesz bramę w tym kolorze to Krispol (chociaż tego dębu nie jestem pewny, a może mam tylko mało aktualny próbnik)

Ale chyba łatwiej będzie uciec w jakąś szarość - zbliżone barwą malowanie RAL lub kontrastowo antracyt..

ja bym zrobił mimo wszystko albo czarne, albo takie potężne szklane. też bez zdjęć to trudno ocenić. pokaż projekt domu to sobie jakoś zwizualizujemy.

Oknoplast robi drzwi PCV więc możesz zamówić w takiej samej okleinie co okna.

Brama może pod kolor elewacji może bo grafit jeżeli np podwójna to taka wielka czarna dziura się zrobi.

To kwestia gustu oczywiście.

No i możesz zapytać kto robi te folię okiennaą dla Veki,może producent okleiny poda czy sprzedaje ją jakiemuś producentowi bram.

Dom parterowy. Projekt Herakles 2 z tym że u mnie jest garaż na jedno stanowisko bo z jego części jest wydzielone pomieszczenie na gabinet.

http://www.domenadom.pl/produkty/41/herakles-2.html

• 5 months później...
własnie też zastanawiam się nad oknami oknoplast dąb bielony, i jakie wybrac drzwi i bramę, czy masz już zamontowane okna bedę wdzięczna za zdjęcia
własnie też zastanawiam się nad oknami oknoplast dąb bielony, i jakie wybrac drzwi i bramę, czy masz już zamontowane okna bedę wdzięczna za zdjęcia

okna zamówione dąb bielony, dachówka antracyt i co z resztą?