felek11 26.07.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Pytanie jak w tytule. Dach będzie czarny lub grafit. Nie wiem jakie wybrać drzwi wejściowe oraz bramę garażową by pasowały do okien w kolorze dąb bielony, Elewacja biel lub śmietanka. Proszę o sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 27.07.2015 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 A dach? dodatki?Jedyną szansą, że znajdziesz bramę w tym kolorze to Krispol (chociaż tego dębu nie jestem pewny, a może mam tylko mało aktualny próbnik) Ale chyba łatwiej będzie uciec w jakąś szarość - zbliżone barwą malowanie RAL lub kontrastowo antracyt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziadekTS 27.07.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 ja bym zrobił mimo wszystko albo czarne, albo takie potężne szklane. też bez zdjęć to trudno ocenić. pokaż projekt domu to sobie jakoś zwizualizujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 27.07.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Oknoplast robi drzwi PCV więc możesz zamówić w takiej samej okleinie co okna. Brama może pod kolor elewacji może bo grafit jeżeli np podwójna to taka wielka czarna dziura się zrobi. To kwestia gustu oczywiście. No i możesz zapytać kto robi te folię okiennaą dla Veki,może producent okleiny poda czy sprzedaje ją jakiemuś producentowi bram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
felek11 28.07.2015 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Dom parterowy. Projekt Herakles 2 z tym że u mnie jest garaż na jedno stanowisko bo z jego części jest wydzielone pomieszczenie na gabinet.http://www.domenadom.pl/produkty/41/herakles-2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
last272 11.01.2016 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 własnie też zastanawiam się nad oknami oknoplast dąb bielony, i jakie wybrac drzwi i bramę, czy masz już zamontowane okna bedę wdzięczna za zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nataliaaa7 12.01.2016 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 własnie też zastanawiam się nad oknami oknoplast dąb bielony, i jakie wybrac drzwi i bramę, czy masz już zamontowane okna bedę wdzięczna za zdjęcia okna zamówione dąb bielony, dachówka antracyt i co z resztą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts