gicho 26.07.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 (edytowane) Witam, prosiłbym bardzo o doradzenie jak podzielić okno wykuszowe, na 3 równe części, na dwie równe, czy na 3 niesymetrycznie czy w całości zostawić? ( w całości jest problem bo okno ma 358 cm na 215 cm ) Serdecznie dziękuję. Edytowane 26 Lipca 2015 przez gicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 26.07.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 a co ? architekt znów zaszalał nie licząc się z Twymi kosztami?Podział na 2/2 będzie moim zdaniem brzydkialbo tak jak jest (szyba coś około 460 kilo i koszt powalający jak na wymagania forumowiczów) albo podział 3/3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gicho 26.07.2015 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 dzięki za odpowiedź, to było raczej moje życzenie, duży wykusz. A podział na 3 części ale środkowa większa będzie ładny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 26.07.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 a to już Ty zadecydujJa Ci tylko wskazałem za i przeciw różnym podziałomNajlepiej wydrukuj sobie kilka sztuk i narysuj podziału, wspólnie z żonką/ mężem zaakceptujcie którąś wersjęNa jeszcze jedno zwróciłbym uwagę z racji wielkości i podziałów lepiej całość wykonać z kilku elementów z zastosowaniem słupów statycznych, To prawie 8 mkw co dla szyb 4mm ( jeśli będą zastosowane) może okazać się konieczne Najlepiej każdą wizje niech potwierdzi konstruktor producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziadekTS 27.07.2015 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 mi sie najbardziej podoba podzial na 3, gdzie dwie po bokach części sa takie same a w srodku większe. bardzo ładnie to wygląda. i pasuje do całości domu, do okien na górze. podział na 2 wygląda fatalnie. i do niczego nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 27.07.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Wg mnie tylko wersja nr 2 lub 3. W zasadzie to nawet bardziej podoba mi się wersja 2. Bardzo ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts