fraks 27.07.2015 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Jakie mogą być koszta związane z wynajęciem agencji ochroniarskiej do do systemu antywłamaniowego? Chodzi o Warszawę. Kwestie jakie są dla mnie istotne to krótki czas dojazdu, aby kilka pierwszych interwencji w każdym miesiącu była darmowa. Jeżeli macie jakieś doświadczenia z tym związane, to będę wdzięczny za ich wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElemenT 27.07.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Solid 40 zł - 2 dojazdy w cenie.Konsalnet 30 zł - 2 dojazdy w cenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fraks 29.07.2015 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Jak myślisz, jaka jest bezpieczna ilość darmowych interwencji w ciągu miesiąca? 2, 5? Mam na myśli interwencje w ramach płaconego abonamentu. Spodziewałem się, że ten abonament będzie trochę droższy. Jak im się opłaca za tak niewielkie pieniądze podejmować się ochrony obiektu. Czy nie jest przypadkiem tak, że robione jest to kosztem czasu dojazdu? Czy w umowie powinien znaleźć się zapis definiujący czas dojazdu? Np w max 10 min mają się zjawić przed chronionym obiektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodanm 31.07.2015 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Zwykle jest tak, że agencje ochroniarskie dają w pakiecie 2 darmowe wyjazdy. I to powinno wystarczyć. Myślę, że te 2-3 w miesiącu powinno wystarczyć. Należy pamiętać, że alarm może się załączyć z różnych powodów - np słaby akumulator podtrzymujący napięcie gdy np nie ma energii elektrycznej z sieci. Czas dojazdu i inne tego typu ustalenia powinny znaleźć się oczywiście na umowie. Jeżeli ochrona da ciała i będzie się spóźniała (możesz zrobić przecież test na cza reakcji), to negocjuj cenę, że np cena abonamentu za niedotrzymywanie terminów będzie o ileś tam % niższa. Aż się nauczą. Płacić możesz też w zależności od ilości połączonych czujek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qosek 10.09.2015 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Pod Gdańskiem cena to 50zł netto (w Gdańsku 40zł netto) (Solid).Ja w umowie (pod Gdańskiem) mam zapisany czas dojazdu - max 5min w nocy i max 15 min w ciągu dniaPotwierdzam, ze 2 interwencje na miesiąc (NIEUZASADNIONE) to standard też u nas. Każda następna to 30złDo tego ekipa robi objazd nieruchomości (ale juz nie podają jak często)W razie uzasadnionego alarmu (np. wybite okno) ekipa "zabezpiecza obiekt" przez max 1h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts