mirek118 27.07.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Witam Proszę o opinię użytkowników suszarek kondensacyjnych do prania marki Candy. Mają dobre ceny, ale jakoś nie jestem przekonany do tej marki.Jest tu ktoś to używa taki sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek118 28.07.2015 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Czy naprawdę nikt nie uzywa sprzętu Candy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kierzykowski 03.10.2016 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Nie wiem odpisałem już Ci w poprzednim temacie, że sprzęt CANDY jest jak najbardziej ok. Ogólnie Twoje pytanie też należy do dość ogólnych. Czy sprzet jest ok, ale o co dokładnie pytasz. Moje 2 lata doświadczeń z tym sprzętem nie było żadnym problemem, jeśli można to tak nazwać wszystko odbywało się ok na lini człowiek - agd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts