kroyena 05.07.2004 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Jeżeli ktoś ma kłopoty z wkładaniem karty Visa do bankomatu, to polecam następującą instrukcję. KCIUK NA PTAKU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 05.07.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Czy Ciebie się Kroyena sufit na głowę nie spadł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.07.2004 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Roman tam od razu sufit. Ciekawie jakie robaczywki po głowie Tobie kołaczą. Obejżyj sobie Visa kartę, a bęzdiesz wiedział na jakim ptaku. Na Maestro to kciuk na globie (ale to już mniej fajnie brzmi). PS. To nie mój instruktarz, tak się instruują kobitki w banku i co ty na to? Może z tym sufitem to nieco przedwcześnie. Odpowiedz jak będziesz Visę wkładał do bankomatu po przeczytaniu. Żonce powiedz, jeszcze podziękuje, że rozwiązałeś jej kłopoty z wkładaniem karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.07.2004 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.07.2004 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Teska Może się podkładam, ale bardziej jednoznaczy komentarz możesz dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 06.07.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Kroyena, podkładasz się jak cholera Przecież na każdym bankomacie jest piktogram, na którym wyraźnie widać jak należy "parkować". Nomen omen, inaczej się nie da Nie kumam Cię gościu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.07.2004 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Roman nie miałeś na bankomat patrzeć, jeno na kartę, a konkretnie na kartę Visa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 06.07.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Ja osobiście nie mam kłopotów z kartą Visa.A sam wątek wydaje mi się mało dowcipny i bezsensowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.07.2004 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Przepraszam Romanie nie wziąłem pod uwagę, że niektóre karty nie są zabezpieczone hologramem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts