mar.sz 27.07.2015 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Dzień dobry, wpadł mi w oko dywan - szary w białą koniczynkę marokańską i zastanawiam się jaki powinien mieć rozmiar, żeby dobrze wyglądał w moim salonie. Powinien leżeć pod narożnikiem czy wystarczy że będzie pod stolikiem ? A co z krótszym bokiem narożnika ? Chyba nie może za bardzo wystawać, bo ta m już jest przejście do jadalni ... A może powinnam go położyć między stolikiem a telewizorem ? Jak myślicie ? załączam zdjęcie salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz550 28.07.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Dywan najlepiej, żeby nie był zbyt duży. Ładnie będzie wyglądał, jeśli będzie leżał przy narożniku pod stolikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GoLopos002 30.07.2015 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Też jestem za tym, aby był przy narożniku pod stołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sprzaczka65 03.08.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Jakiś nie za duży ten dywan musisz kupić. Zobacz fajną ofertę dywanów ma ten sklep może znajdziesz ten który Ci się podoba taniej, bo jest tam wiele ciekawych promocji. Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kredka13 03.08.2015 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Na pierwszy rzut oka wygląda to tak, że nie ma tam takiego idealnego miejsca, które prosiłoby się o dywan. Między ławą a tv jakoś tak bezsensu go kłaść więc myślę, że najbardziej sprawdziłby się jakiś niewielki dywanik pod stolikiem kawowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 03.08.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Dzień dobry, wpadł mi w oko dywan - szary w białą koniczynkę marokańską Ty już tutaj masz tyle tych szarości, że raczej potrzebny jest dywan pomarańczowy, coby to wszystko jakoś rozbudzić! Ja bym się źle czuł w takiej monotonii... Daj coś na podłogę do kontrastu! Pomarańczowy najbardziej mi tu pasuje + jakieś dodatki pomarańczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts