Adik50 27.07.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 (edytowane) Witam . Mam takie pytania ; potrzebuję dobudować łazienkę do istniejącej bryły tak ok 3x3m będzie to dobudówka z tyłu posesji nie widoczne od ulicy z żadnej strony myślęże z drewna konstrukcja i osb z dociepleniem wełna i styro . Jak na rysunku. Pytanie czy w dobie obecnych przepisów mogę to budować bez pozwoleń itd? Pięknie mi tam pasuje bo tylko 2 ściany i dach może i nawet 3x4 m by dało rade Jest to budynek gospodarczy przekształcony w mieszkalny . Podobno jest taki przepis do 35m2 ??????/ Edytowane 28 Lipca 2015 przez Adik50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greygrey 28.07.2015 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 niestety tylko pozwolenie na budowe wchodzi w grę (moje osobiste teraźniejsze doświadczenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts