ejwi 27.07.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 (edytowane) Witam serdecznie, zwracam się do Was Szanowni forumowicze o pomoc. Za chwilę będziemy kłaść płytę fundamentową pod nasz domek a co za tym idzie muszę mieć już ustalone miejsca odpływów w łazience...w tym jednak problem, że kompletnie nie mam wizji na to pomieszczenie Poniżej zamieszczam rzut łazienki. Chciałabym mieć tam prysznic, zaplanowany odpływ ewentualnie pod wannę (może kiedyś się przydać) i pralkę. Myślałam żeby przy wejściu z lewej strony postawić prysznic (90x100 lub 120), za nim wc, na przeciw umywalka i pod oknem "komoda" łazienkowa z zabudowaną pralką ale kompletnie nie wiem czy tak będzie ok. Proszę Was o pomoc i wszelkie porady. Z góry wielkie dzięki! Edytowane 27 Lipca 2015 przez ejwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 28.07.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 (edytowane) http://images69.fotosik.pl/1072/79a0dcbf54ad03aemed.jpg Edytowane 28 Lipca 2015 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejwi 28.07.2015 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Dziekuje pieknie! A gdyby pod oknem zrobic szafki z zabudowana pralka a umywalke zostawic tam gdzie jest albo umiescic ja na blacie,ktory moze byc przedluzeniem szafki (tworzac szafke naroznikowa)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejwi 28.07.2015 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Ahaa...bo na ta chwile nie chcemy wanny, przygotujemy tylko odpływ w fundamentach gdyby kiedyś znudził sie prysznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2013arch 29.07.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 A gdyby pod oknem zrobic szafki z zabudowana pralka a umywalke zostawic tam gdzie jest albo umiescic ja na blacie,ktory moze byc przedluzeniem szafki (tworzac szafke naroznikowa)? na ta chwile nie chcemy wanny, przygotujemy tylko odpływ w fundamentach gdyby kiedyś znudził sie prysznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejwi 08.08.2015 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 A co myslicie o takiej aranzacji? Bo tak sobie mysle,czy lepiej ustawic pralke kolo prysznica czy zabudowac kolo umywalki? W takim stylu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts