dekadent 05.07.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 ekipa założyła mi parapety z płytek klinkierowych, ale ich grubość jest za mała i wyglądają nieładnie w zestawieniu z oknami co mogę z tym zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 05.07.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Ja też na początku chciałem zamontować płytki klinkierowe ale jak przyjdzie na to czas to zamontuję cegły klinkierowe, żeby było troszeczkę grubiej i ładniej.W Twoim przypadku nie pozostaje nic innego to:- albo pozostawić bez zmian, - albo wymienić na cegły klinkierowe,- albo spróbować poprzycinać płytki i popodklejać tak aby tworzyły imitację cegły. Oczywiście najpierw sprawdz jak to się będzie prezentowało na jednej płytce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts