malami69 28.07.2015 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 hej, macie jakies doswiadczenia z tym deweloperem? spodobalo mi sie mieszkanie http://www.nieruchomosci.com.pl/oferty-deweloperow/osiedle_przy_parku,1585.html mój mąż się wręcz napalił, tylko, że nawet nie wiemy praktycznie nic o deweloperze, od niedawna mieszkamy w Warszawie i nie znamy nikogo kto by kupowal od tej victorii. A mieszkania są we wczesnej fazie budowy, więc nic nie wiadomo tak naprawdę. Z góry dzięki za pomoc aha tak przy okazji, jak się mieszka na Targówku? Jak poranne dojazdy do centrum itd.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdziarska83 06.04.2016 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Uważajcie na developera Victoria Dom. Przy sprzedaży bardzo mili, ale z uznawaniem reklamacji jest duży problem. W zeszłym roku złożyłem reklamację na przeciekający balkon i odpowiedź dostałem odmowną, powód błędnie położone płytki. Nadmienię iż pojawiła mi się pleść w pokojach przylegających do balkonu. Developer ma podjąć decyzję po wykonaniu odkrywki po czyjej stronie jest wina. Wiem, że nie jestem jedynym na tym osiedlu który ma z nimi problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuthing 27.09.2016 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 ja mam mieszkanie od tego dewelopera i z czystym sumieniem mogę polecić Viktoria Dom - profesjonalne mieszkania i wykończenia. Nigdy żadnego problemu nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurtowicz 27.02.2017 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Tutaj się zgadzam! Miałem przez miesiąc stały kontakt z doradcą załatwiając sprawy, który i "po-sprzedażowo" potem dużo pomagał.Mam mieszkanie w VivaGarden 2. Mogę też polecić, chociaż nie wiem czy zostały wolne lokale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emek81 20.10.2017 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Dobre że wszystkie posty od ludzi z pierwszym komentarzem Zbieg okoliczności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anastazja-81 07.04.2018 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Moje mieszkanie to osiedle Przystanek Praga przy Boremlowskiej na Pradze Południe. Jak na razie, bo jeszcze nie jest oddane do użytku, wszystko przebiega tak jak myślałam – nawet kontakt z biurem obsługi jest dobry, a nie że się urwał po podpisaniu umowy… W okolicy buduje się też konkurencja, ale Victoria ma lepsze ceny, a poza tym moi znajomi kupili mieszkanie na Białołęce od nich i byli zadowoleni. Zarówno z jakości (jak za tę cenę oczywiście, marmurów nie oczekuj), jak i z terminowości. Liczę, że u mnie będzie podobnie. Victoria miała też najsensowniejsze układy. Dla mnie to będzie mieszkanie docelowe, więc chciałam mieć 3 pokoje, ale nie za jakieś gigantyczne pieniądze i nie długie klity z małym oknem. Mieli fajne układy. Generalnie jestem dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts