Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Deweloper Victoria Dom

malami69

Recommended Posts

hej, macie jakies doswiadczenia z tym deweloperem? spodobalo mi sie mieszkanie http://www.nieruchomosci.com.pl/oferty-deweloperow/osiedle_przy_parku,1585.html mój mąż się wręcz napalił, tylko, że nawet nie wiemy praktycznie nic o deweloperze, od niedawna mieszkamy w Warszawie i nie znamy nikogo kto by kupowal od tej victorii. A mieszkania są we wczesnej fazie budowy, więc nic nie wiadomo tak naprawdę. Z góry dzięki za pomoc ;)

aha tak przy okazji, jak się mieszka na Targówku? Jak poranne dojazdy do centrum itd.?

• 8 months później...
Uważajcie na developera Victoria Dom. Przy sprzedaży bardzo mili, ale z uznawaniem reklamacji jest duży problem. W zeszłym roku złożyłem reklamację na przeciekający balkon i odpowiedź dostałem odmowną, powód błędnie położone płytki. Nadmienię iż pojawiła mi się pleść w pokojach przylegających do balkonu. Developer ma podjąć decyzję po wykonaniu odkrywki po czyjej stronie jest wina. Wiem, że nie jestem jedynym na tym osiedlu który ma z nimi problem.

• 5 months później...
  • 4 months później...
  • 7 months później...
  • 5 months później...
Moje mieszkanie to osiedle Przystanek Praga przy Boremlowskiej na Pradze Południe. Jak na razie, bo jeszcze nie jest oddane do użytku, wszystko przebiega tak jak myślałam – nawet kontakt z biurem obsługi jest dobry, a nie że się urwał po podpisaniu umowy… W okolicy buduje się też konkurencja, ale Victoria ma lepsze ceny, a poza tym moi znajomi kupili mieszkanie na Białołęce od nich i byli zadowoleni. Zarówno z jakości (jak za tę cenę oczywiście, marmurów nie oczekuj), jak i z terminowości. Liczę, że u mnie będzie podobnie. Victoria miała też najsensowniejsze układy. Dla mnie to będzie mieszkanie docelowe, więc chciałam mieć 3 pokoje, ale nie za jakieś gigantyczne pieniądze i nie długie klity z małym oknem. Mieli fajne układy. Generalnie jestem dobrej myśli.