moniabielsko 28.07.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Witam. Wszystkich forumowiczów. Czy ktoś z Was posiada w domu taki piec? Jeśli tak to będę wdzięczna za wszelkie opinie bo zastanawiam się nad jego kupnem. Z góry dziękuję i pozdrawiam.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanK61 02.03.2018 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Szukam użytkowników centrali kondensacyjnej cgw 2-20 Volf. Mam starą instalację co, rury metalowe i grzejniki żeliwne 60-siątki.130 szt. Jeszcze nie zdecydowałem się na wymianę tych grzejników na aluminiowe, ale, szukam użytkowników tych kotłów. Firma namawia mnie do tej marki. Dom ocieplony 140m2 styropian 8cm.teraz wymieniam okna na 3-szybowe z oknoplastu.Stropodach mam trochę za mało ocieplony, dlatego przerażają mnie przyszłe rachunki za gaz. Nadchodzą nowe czasy tylko, smog itp. a kasę nikt nie pyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 02.03.2018 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Mam złe doświadczenia z tymi kotłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts