catssy 12.07.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Witam wszystkich, Ja bardzo proszę Was o jakieś fotki. Z pewnością większość z Was już płytki położyła u siebie. Także nie żałujcie nam Pokażcie swoje piękne wnętrza! PLEASE! Ja mam dylemant pomiędzy CN 01 a CN02. Nie wiem, który będzie lepszy. Także Wasze zdjęcia bardzo by mi pomogły w dokonaniu wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sikorka30 02.08.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam użytkowników, Kilka słów dla niezdecydowanych w kwestii kafli NOWA GALA Concept. Położyłam w przedpokoju i kuchni kafle NOWA GALA CONCEPT 01 poler + fuga z MAPEI JAŚMIN 60x60 (położone prosto)- wyglądają rewelacyjnie!Podłoga jest jaśniutka, pięknie odbijają sie w niej światła. Doskonale się czyści i nieprawdą jest, że na takiej podłodze widać każdą kroplę wody czy ogólnie brud.Ja jestem bardzo zadowolona. Dodatkowo na wszystkich odwiedzających podłoga robi wrażenie. Podoba się !Kafle zaimpregnowałam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 02.08.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam użytkowników, Kilka słów dla niezdecydowanych w kwestii kafli NOWA GALA Concept. Położyłam w przedpokoju i kuchni kafle NOWA GALA CONCEPT 01 poler + fuga z MAPEI JAŚMIN 60x60 (położone prosto)- wyglądają rewelacyjnie! Podłoga jest jaśniutka, pięknie odbijają sie w niej światła. Doskonale się czyści i nieprawdą jest, że na takiej podłodze widać każdą kroplę wody czy ogólnie brud. Ja jestem bardzo zadowolona. Dodatkowo na wszystkich odwiedzających podłoga robi wrażenie. Podoba się ! Kafle zaimpregnowałam. Pozdrawiam No to jakąś fotke byś zapodała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.ula 03.08.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ja również poproszę o fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 04.08.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam użytkowników, Kilka słów dla niezdecydowanych w kwestii kafli NOWA GALA Concept. Położyłam w przedpokoju i kuchni kafle NOWA GALA CONCEPT 01 poler + fuga z MAPEI JAŚMIN 60x60 (położone prosto)- wyglądają rewelacyjnie! Podłoga jest jaśniutka, pięknie odbijają sie w niej światła. Doskonale się czyści i nieprawdą jest, że na takiej podłodze widać każdą kroplę wody czy ogólnie brud. Ja jestem bardzo zadowolona. Dodatkowo na wszystkich odwiedzających podłoga robi wrażenie. Podoba się ! Kafle zaimpregnowałam. Pozdrawiam Też proszę o jakieś zdjęcie - zwłaszcza z naciskiem na te fugi. Ja mam CN01 60x60 na podłogach (zdjęcia w dzienniku) i na ścianie w kuchni CN01 60x30 - tu dałem fugę jaśmin właśnie i ta fuga trochę się odznacza w stosunku do tych płytek. Na ścianę pada inne światło i te 60x30 są lekko ciemniejsze, więc może dlatego. Zdjęcie by się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erlmal 04.08.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 moze być na meila [email protected] z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mim.d 09.08.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 (edytowane) U nas concept 01 wygląda na obecną chwilę tak, napewno nie jest biały, raczej kremowy... fotki z realizacji jeszcze bez fug no i przepraszam za zabrudzeniahttp://images43.fotosik.pl/323/3f1ccfd7d5bdd8b1m.jpgDruga fotka dla kontrastu z wypełnieniem w środkuhttp://images45.fotosik.pl/324/796955932871eea3m.jpg Edytowane 9 Sierpnia 2010 przez mim.d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 29.08.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Witajcie. mam pytanie czym impregnować gres Cn01 jakich środków używaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plytkarz 16.09.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Ja swoje płytki Concept po długiej analizie cen na internecie kupiłem tutaj http://www.maxlazienka.pl/Concept.html. Więc jakby ktoś szukał to polecam. Jestem bardzo zadowolony z dobrego doradztwa i cen - 25% niż w normalnym sklepie. Na PW mogę wysłać zdjęcia finalnego efektu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 28.09.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 a mi sie podoba na zewnatrz rozeta sabbia R 107 SA 02, czyli róża wiatrów i płytki do tego,może ktoś ma i zdjęcie pokaże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luluta 28.09.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 (edytowane) Ja mam Concept 01 poler na podłodze w przedpokoju i w kuchni ( 30x60 ). Faktycznie jest zdecydowanie beżowy . W sklepie wydaje się znacznie jaśniejszy . Wygląda b. ładnie ale jest trudny w utrzymaniu . Widać każdą plamkę . Chyba drugi raz bym się nie porwała na wersję polerowaną. PS. W kuchni mam 60x60 na ścianie - spisuje się doskonale Edytowane 12 Listopada 2010 przez luluta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEREDIT 09.10.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 (edytowane) Właśnie wczoraj glazurnik zaczoł kłaść gres concept 01 60*60,a jest do położenia 65m.Po rozpakowaniu kilku pudełek okazało się że jest różnica w odcieniach bo sprzedawca nie poinformował że na każdym pudełku musi być numer odpowiadający danemu odcieniowi a jest ich bardzo dużo, numery się zgadzały.Problem tkwił w dacie płyki były wyprodukowane w różnych dniach kwietnia dokładnie w trzech co nie powinno sie zdażyć żebyśmy dostali taki towar .Sprzedawca powinien zamówić gres z tego samego dnia produkcji.I zostałam z problemem. Jak złoże reklamacje która może ciągnąc sie ponad miesiąc to glazurnik nie będzie czekał i przyjdzie za pół roku bo takie ma terminy.A producenci z nowej gali nie powinni opisywać tego gresu jako biały bo z białym nie ma nic wspólnego. Edytowane 9 Października 2010 przez MEREDIT BŁĄD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sikorka30 21.10.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Po 2 m-cach mieszkania stwierdzam, że podłoga okropnie się brudzi wszystko na niej widać: kurz, plamki, włosy, paprochy Po umyciu wygląda super, ale codziennie "jeżdże na szmacie" masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 21.10.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Ale za to cudnie wyglada Ja bede miała ją tylko w małej łazience wiec chyba dam radę -chociaż prawie na całym dole bedzie inny gres ale kolor podobny :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anołek1 21.10.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 To troszkę się podłamałam ponieważ za chwilkę będę układała ten gres-ok 60m. Jedno jest pocieszające - że ładnie się prezentuje...Chciałam się zapytać Sikorki30 jakich farb używałaś do ścian bo super wygląda przedpokój i czy na gresie nie pozostają plamy po wylanym np. soku..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacol26 21.10.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Teraz jest październik , pewnie masz już dawno zafugowane , a ja dopiero teraz jestem na tym etapie.Czy możesz napisac jaka najlepiej fuge zastosować do CN 02? A co z impregnacją , po fugowaniu czy przed, jaki srodek najlepiej? Wczoraj skończyli mi ukladanie i wygląda super , ale próba z sokiem przed imptregnacja wypadla fatalnie.Juz sie boje co bedzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sikorka30 22.10.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Witam zainteresowanych, zgodnie z Waszą prośbą wklejam kilka zdjęć, ale zdjęcia słabej jakości, wklejam więc to co mam. Według mojej opini warto przemyśleć zakup gresów polerowanych i odpowiedzieć sobie na pytanie: czy zależy nam, żeby było ładnie, estetycznie, ale z dużym nakładem sprzątania, żeby efekt był 100%, czy mniej błyszcząco, ale więcej czasu dla siebie . Dziś wybrałabym opcję: więcej czasu, kafle półmatowe lub matowe To moja sugestia. Jeśli chodzi o sok - nie ma śladów, ale kafle były wczesniej zaimpregnowane. Kupiłam jakieś "niby ekstra" środki do pielęgnacji gresów i po jednym umyciu z użyciem tego super środka jest zdecydowanie lepiej - podloga mniej się brudzi Ściany malowałam Tikurilla, bo słyszałam, że to jedne z najlepszych farb. W jednym pokoju pomalowałam farbami Dulux i ja nie widzę znaczącej różnicy - nawet mam wrażenie, że Tikurilla szybciej i łatwiej się brudzi. Pozdrawiam, D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 22.10.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Mam dokładnie takie stamo zdanie jeśli chodz i gres CONCEPT 01. Dziś wybrałabym zdecydowanie inne kafle. One nawet po zaimpregnowaniu i umyciu są cały czas brudne. Nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowapanienka 23.10.2010 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Witam, jaką fugę polecacie do CN 01 na ścianę? Miałam kupić mapei jaśmin ale mjakob napisał, że się odznacza... Mam jeszcze problem z doborem koloru do CN 03 na podłogę. Jaką grubość fugi zastosować? Mam płytki rektyfikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marker999 02.11.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 A ma może ktoś concept szary? Numeru niestety nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts