Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szukam ekipy do stanu surowego

Recommended Posts

witam

potrzebuję solidnej i niedrogiej ekipy do stanu surowego, dom dość prosty, ściana 3w(wełna).fundamenty juz stoją,baraczek dla budowlańców również; budowa niedaleko trasy W-wa-Piaseczno. Najchetniej od zaraz.

Będę wdzięczny za kontakty. Oczekuję propozycji dot ekip wyłącznie sprawdzonych.

pozdrawiam

witam

potrzebuję solidnej i niedrogiej ekipy do stanu surowego, dom dość prosty, ściana 3w(wełna).fundamenty juz stoją,baraczek dla budowlańców również; budowa niedaleko trasy W-wa-Piaseczno. Najchetniej od zaraz.

Będę wdzięczny za kontakty. Oczekuję propozycji dot ekip wyłącznie sprawdzonych.

pozdrawiam

Witaj ponownie Cezarr :D

Co w końcu budujesz wolno stojący dom czy bliźniak? Jaki projekt wybrałeś?

Witaj Zbych

Uuuu, u mnie długa historia, blixniak to projekt indywidualny, ściana 3w z wełną,ekipa druga jest jak najbardziej ok (pierwszą pogoniliśmy po paru dniach).Teraz brak czasu, urlopy na budowie, forum zaniedbane, ale dom idzie szybko w górę. Własnie natknąłem sie na posty dotyczące ściany wspólnej. Mam w projekcie tylko maxa 29 cm-jeszcze nie rozpoczęta ściana. Fundament pod nią ma 38 cm. Qrcze budować dwie ściany?

Te hałasy zza sciany, naprawdę jest tak strasznie?

Własnie natknąłem sie na posty dotyczące ściany wspólnej. Mam w projekcie tylko maxa 29 cm-jeszcze nie rozpoczęta ściana. Fundament pod nią ma 38 cm. Qrcze budować dwie ściany?

Te hałasy zza sciany, naprawdę jest tak strasznie?

TAK!!!

Jeśli tylko masz możliwości, to nie ma nad czym się zastanawiać. Ściana z maxa na pewno będzie akustyczna.

• 4 weeks później...
  • 1 month później...
Jeżeli będzie potrzebna osoba do założenia instalacji elektrycznej polecam swoją osobę.Wykonuję usługi: Instalacje elektryczne , instalacje alarmowe , Instalacje domofonowe , Pomiary elektryczne itp.Cena do uzgodnienia.Telefon kontaktowy 608551567 - Tadeusz Gos

• 2 weeks później...