Cezarr 05.07.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 witam potrzebuję solidnej i niedrogiej ekipy do stanu surowego, dom dość prosty, ściana 3w(wełna).fundamenty juz stoją,baraczek dla budowlańców również; budowa niedaleko trasy W-wa-Piaseczno. Najchetniej od zaraz.Będę wdzięczny za kontakty. Oczekuję propozycji dot ekip wyłącznie sprawdzonych.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 05.07.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Ja też potrzebuje solidnej ekipy do "wyprostowania" fuszerek, które narobiła mi poprzednia ekpia partaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 06.07.2004 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Witam:-)Koniec lipca kończe budowe w Babicach,może bysmy sie dogadali?Posiadam własny barakowóz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawelkotoniak 11.07.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 Witam Bardzo chętnie złożę swoją ofertę prpszę podać nr tel lub zadzwonić 0604192084 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 11.07.2004 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 witam potrzebuję solidnej i niedrogiej ekipy do stanu surowego, dom dość prosty, ściana 3w(wełna).fundamenty juz stoją,baraczek dla budowlańców również; budowa niedaleko trasy W-wa-Piaseczno. Najchetniej od zaraz. Będę wdzięczny za kontakty. Oczekuję propozycji dot ekip wyłącznie sprawdzonych. pozdrawiam Witaj ponownie Cezarr Co w końcu budujesz wolno stojący dom czy bliźniak? Jaki projekt wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 15.07.2004 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Witaj ZbychUuuu, u mnie długa historia, blixniak to projekt indywidualny, ściana 3w z wełną,ekipa druga jest jak najbardziej ok (pierwszą pogoniliśmy po paru dniach).Teraz brak czasu, urlopy na budowie, forum zaniedbane, ale dom idzie szybko w górę. Własnie natknąłem sie na posty dotyczące ściany wspólnej. Mam w projekcie tylko maxa 29 cm-jeszcze nie rozpoczęta ściana. Fundament pod nią ma 38 cm. Qrcze budować dwie ściany?Te hałasy zza sciany, naprawdę jest tak strasznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 15.07.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Własnie natknąłem sie na posty dotyczące ściany wspólnej. Mam w projekcie tylko maxa 29 cm-jeszcze nie rozpoczęta ściana. Fundament pod nią ma 38 cm. Qrcze budować dwie ściany? Te hałasy zza sciany, naprawdę jest tak strasznie? TAK!!! Jeśli tylko masz możliwości, to nie ma nad czym się zastanawiać. Ściana z maxa na pewno będzie akustyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Witam Pania bardzo serdecznie !!!!!! Reprezentuje firme dekarska Ad-dach!Jesli potrzebuje Pana wykonawcy swojego przyszłego dachu z przyjemnościa polecam swoja firme!!!! Z poważaniem Adam Miłoszewki606 934 928http://www.ad-dach.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadeusz G. 12.09.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Jeżeli będzie potrzebna osoba do założenia instalacji elektrycznej polecam swoją osobę.Wykonuję usługi: Instalacje elektryczne , instalacje alarmowe , Instalacje domofonowe , Pomiary elektryczne itp.Cena do uzgodnienia.Telefon kontaktowy 608551567 - Tadeusz Gos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 24.09.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Przyłączam się do tego nieśmiertelnego putania wszyskich budujących. Czy ktoś zna, poleci ekipę do postawienia domu z Wielkopolski lub okolic Poznania?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts