kamil_biernacki 29.07.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Witam wszystkich. W przyszłym roku planuję rozpocząć budowę domu wg projektu http://projektyprestige.pl/projekt/projekt-domu-wilson-ii Projekt będzie pozmieniany bo chcę wybudować dom na płycie fundamentowej i w technologii ścian jednowarstwowych Ytong Energo+ 48cm. Płyta ocieplana wg zalączonego rysunku i tu moje pytanie, jak na tej płycie osadzić pustaki? Na równi z ociepleniem płyty czy cofnięte do początku płyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 30.07.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Jeśli już chcesz budować najgorszą ścianę z możliwych, to bloczki (nie - pustaki) osadzasz na brzegu płyty, ewentualnie z minimalnym (~2cm) wysunięciem Swoją drogą - myślałem, że płytę fundamentową budują inwestorze szczególnie mocno dbający o energooszczędność. A tu taki kwiatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts