Stara 29.07.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 (edytowane) Witam.Sprzedam program Cad Decor v. 1.9 z kompletną dokumentacją za 1500.00 pln. Cena bardzo atrakcyjna, a program przyda się w profesjonalnym projektowaniu łazienek, całych wnętrz mieszkalnych, biurowych. Wystarczy uzupełnić i uaktualnić bibliotekę materiałów. Bardzo dobry program, na bazie którego można zaprojektowac wszystko do wnętrza. Zakup w salonie wynosi 4900.00 netto, natomiast do kwoty 1500.00 zł dochodzi koszt 650.00 zł udzielenia licencji innej osobie. Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Stara zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
srebrnik 14.04.2016 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Świetny program do tworzenia wizualizacji wnętrz i nie tylko . Z powodu wyjazdu oddam w dobre ręce za jedyne 2300zł Jestem stolarzem meblowym i choć klienci, kiwali głowami to nigdy nie mogli w pełni sobie wyobrazić co chciałem im przekazać machając rękoma i opisując jakie meble im zrobię. Choć nie jestem grafikiem komputerowym to przy pomocy książki w nie długim czasie nauczyłem się korzystać z programu a akceptacja wyceny stała się blisko 100% . Po prostu Pani domu gdy zobaczyła jaką będzie mieć kuchnię nie mogła się do czekać jej realizacji i cena nie była problemem . W zestawie program na płycie, klucz sprzętowy i książka. Gorąco polecam , już przy kilku pierwszych projektach program sam na siebie zarobi. W razie pytań tel: 880018455 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts