Madzia106 30.07.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 (edytowane) Planujemy rozpoczęcie budowy domu jeszcze w tym roku (jak się uda bo projektu jeszcze nie ma). Bardzo interesuje nas dom w Jonatanach 2 z Archonu, ale zastanawiamy się czy nie jest za duży dla rodziny 2+2.Czy koszty ogrzewania nas nie zabiją potem (gaz)?Jest szansa zamknąć się z budową (systemem zleconym) razem z wykończeniem w 450 tys? Projekt bardzo mi się podoba i jestem w stanie go zaakceptować praktycznie bez zmian. Ewentualnie wyjście na taras bym zrobiła z prawej strony a nie z góry a tak to poza tym do niczego nie mogę się przyczepić. Wjazd na działkę od strony południowo-zachodniej. Tylko ta wielkość... 152m2... zawsze szukałam domu w granicach 120-130m2. http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-jonatanach-2/ma25210f71b4a8 Edytowane 30 Lipca 2015 przez Madzia106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Wawa 02.12.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Budujemy ten dom, na nasze życzenie powstała wersja 2. Wg mnie nie ma szans na zamknięcie się w kwocie 450k tym bardziej systemem zleconym. Robiłem OZC u Asolta z forum, na ogrzewanie gazem (bez podgrzania wody) wyszło nam około 2000zł rocznie, jednak nie oszczędzając na ociepleniu i went. mech z rekuperatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamka1 18.01.2018 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Czy w zachodniopomorskim ktos buduje Dom w Jonatanach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts