CyprianG 30.07.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Dzień dobry Nie mam doświadczenia w tym jak wygląda poprawnie położona instalacja hydrauliczna. Poniżej wkleiłem zdjęcia instalacji do kotła kondensacyjnego. Na moje oko nie wygląda ona zbyt estetycznie a hydraulik nie należy do najtańszych. Proszę o uwagi, bo być może coś będzie można zmienić, poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkdarkman 31.07.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 (edytowane) Co tu oceniać?Kilka rurek na ścianie.Do całej instalacji jeszcze daleko.Co do estetyki - czego się spodziewasz? Że rury w cudowny sposób zrobią się designerskie?Miedź polutowana schludnie, rury pomocowane do ściany, nic nie idzie bliżej nieokreślona trasą najkrótszą - IMVHO ok. Edytowane 31 Lipca 2015 przez darkdarkman literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CyprianG 03.08.2015 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Dzięki darkdarkman, właśnie o taką wypowiedź mi chodziło Temat do zamknięcia / skasowania - chyba niewiele wnosi dla innych. Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez CyprianG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts