paradox2604 30.07.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Witam mam takie pytanie ocieplilem poddasze welna mikneralna i teraz tu gdzie mam strych czyli na poziomym suficie chcial bym dac jeszcze steropian poniewaz zostało mi go z budowy i nie mam co z nim zrobic wiec pomyslalem ze poloze go na welne od gory i potem przykryje deskami (podloga strychu) czy moge zastosowac takie rozwiazanie czy mozna laczyc styro i welne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox2604 31.07.2015 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 31.07.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 czy mozna laczyc styro i welne A czemu nie? Zaletą wełny jest jej niepalność i chyba głównie dlatego jest stosowana do poddaszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox2604 01.08.2015 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 czty nie bedzie to jakos kolidowalo z przepuszczalnoscia wilgoci lub czy welna sie nie zaparuje pod styro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 02.08.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Układając styropian też przecież zostaną jakieś szczeliny. Jeśli nawet pojawi się odrobina wilgoci do sobie tymi szczelinami odparuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts