Liwko 30.08.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Haha - poczekaj chwilkę - wrzucę filmik na youtuba z termometrem Już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 30.08.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 W łazience mam tylko wannę [ATTACH=CONFIG]329050[/ATTACH] I jakoś nigdy mi ciepłej wody nie zabrakło Cuda Temp.46st.C w wannie oparzyłbyś dzieci a nawet dorosłych a 300l o tej temp mam dostępne o 6.00 do 13.00 i o 15.00 do 22.00 i od 22.00 do 6.00 Dokładnie tak jest,cwu o tej temp. jest bez ograniczeń przez cały dzień dla domowników. Co ztego, że masx jak nie używasz bo jak sam napisałeś drogo wychodzi. Mylisz się, ze dzieci się parzą, mozesz to odszczekać. Nie będę ci robił zdjęcia baterii termostatycznej jak żona się kąpie. Od 13 do 15 wody o tej temperaturze nie masz? Fajne ograniczenia i życie z kalkulatoren i zegarkiem w dupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 30.08.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 A ja poczekam na te zdjęcia jak dzieci siedzą w wodzie o temperaturze 45 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 30.08.2015 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 A pompiarzom kominy do lokomotyw w salonie, czytaj kominków, budują w gratisie z tą lokomotywą ? I nie pitol mi jak Artek że dom musi mieć 10 kominów jak pali się węglem, wystarczy jeden tak jak Tobie przy pompie. No wiesz,jak się budowałem to kupiłem jeden komin systemowy do kominka i jeden komin systemowy wykończałem ponad dachem,gdybym miał ekosyf to musiałbym kupić drugi komin systemowy do kotłowni i drugi komin systemowy obrobić.Ale nie mam ekosyfu i nie mam kotłowni a wiec drugiego komina systemowego nie musiałem kupować i i wykończać i go nie kupiłem czyli na tym zaoszczędziłem trochę kasy. Tak czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 30.08.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Co ztego, że masx jak nie używasz bo jak sam napisałeś drogo wychodzi. Mylisz się, ze dzieci się parzą, mozesz to odszczekać. Nie będę ci robił zdjęcia baterii termostatycznej jak żona się kąpie. Od 13 do 15 wody o tej temperaturze nie masz? Fajne ograniczenia i życie z kalkulatoren i zegarkiem w dupie. A Ty czytasz ze zrozumieniem ? Gdzie pisałem,że drogo wychodzi ? Pisałem,że stosunek zużycia energii na ogrzewanie do zużycia na cwu jest prawie 1-1 bo 1750kWh na c.o i 1400kWh na cwu.Przy grzaniu prądem byłoby to 5200kWh do 4200kWh. Zuzycie zwu mam 12,5m3 miesiac a zużycie energii na cwu to ok.100kWh miesięcznie czyli 30zł a prądem byłoby to ok.100zł. No i czekam na zdjecie z termometrem w wannie Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 30.08.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 No wiesz,jak się budowałem to kupiłem jeden komin systemowy do kominka i jeden komin systemowy wykończałem ponad dachem,gdybym miał ekosyf to musiałbym kupić drugi komin systemowy do kotłowni i drugi komin systemowy obrobić.Ale nie mam ekosyfu i nie mam kotłowni a wiec drugiego komina systemowego nie musiałem kupować i i wykończać i go nie kupiłem czyli na tym zaoszczędziłem trochę kasy. Tak czy nie ? Różnica jest taka, że za komin do kominka trzeba płacić, do kotła dostaje się gratis. Kotły też niedługo będą gratis rozdawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adkwapniewski 30.08.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Już nie mogę się doczekać https://youtu.be/Yg89AIi94rA Mam nadzieję że jesteś innym człowiekiem jak pan vice prezes ... Pan vice prezes do tej pory nie policzył ile kosztuje bufor z odpowiednią grzałką + ile kominem wyrzucam Różnica jest taka, że za komin do kominka trzeba płacić, do kotła dostaje się gratis. Kotły też niedługo będą gratis rozdawać. w czechach są dopłaty do kotłów klasy 5 - zobacz ile kosztuje kocioł z dopłatą Tylko u nas syfią i są drogie - tam już nie ... Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez adkwapniewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 30.08.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 https://youtu.be/Yg89AIi94rA Mam nadzieję że jesteś innym człowiekiem jak pan vice prezes ... Pan vice prezes do tej pory nie policzył ile kosztuje bufor z odpowiednią grzałką + ile kominem wyrzucam Co to jest? Wejdź do wanny i pokaż temperaturę +45 stopni. Dosłownie nie mogę się tego doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adkwapniewski 30.08.2015 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Co to jest? Wejdź do wanny i pokaż temperaturę +45 stopni. Dosłownie nie mogę się tego doczekać Do wanny nie wejdę bo masz dłuższego i się boję ... Czyli jednak - jesteś jak prezes ? Czy napiszesz sorry przegiąłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 30.08.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Do wanny nie wejdę... Jakoś mnie to nie dziwi, bo zwyczajnie ja o tym wiem, że to za gorąca woda do kąpieli. Jednak wy jak zwykle twierdzicie co innego. Mam dłuższego? Może i tak, ale na pewno mam więcej rozumu i umiem go używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 30.08.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 http://www.ranchoadama.pl/atrakcje/ruska-bania tutaj za taką przyjemność co mam w domy za grosze ludzie płacą ciężką kasę.Przy liwko nie odważył bym się po mydło schylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adkwapniewski 30.08.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Jakoś mnie to nie dziwi, bo zwyczajnie ja o tym wiem, że to za gorąca woda do kąpieli. Jednak wy jak zwykle twierdzicie co innego. Mam dłuższego? Może i tak, ale na pewno mam więcej rozumu i umiem go używać. Tak to już jest Liwko - ścięło Ci się białko to i więcej rozumu posiadasz ... Jak vice prezes Gusta i guściki ... Mimo to pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 30.08.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Tak to już jest Liwko - ścięło Ci się białko... Mi??? To wy przecież kąpiecie się w temperaturze wyższej od ścinania białka, ja tam wolę max 40 stopni. Ale teraz rozumiem skąd wasze problemy w rozumowaniu otaczającego was świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 30.08.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 O ścinanie białka to się mozna martwić jak się denaturat pije, a nie przy gorącej, relaksującej kąpieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 30.08.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Buahaha Też wiesz coś o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 30.08.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Też, a co doświadczyłeś tego? To przykro mi. Ja to znam tylko z doświadczeń na biologii. Oglądałeś link? Może odszczekasz, że za gorąca do kąpieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 30.08.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Powiem Wam po starej znajomości, kto wygra w tej dyskusji: Ten kto szybciej zamilknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 30.08.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Po pierwsze szczeka to co najwyżej twoja stara. Po drugie co wynika z tego linka, bo zdarzyło mi się w życiu oparzyć dużo wyższą temperaturą? A po trzecie czekam nadal na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 30.08.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Oglądałeś link? Może odszczekasz, że za gorąca do kąpieli? DO KĄPIELI !! a nie do zanurzenia ręki. Ja też lubię gorącą wodę i się w niej wygrzać ale 46st.C parzy skórę i nie jest zdatna do kąpieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 30.08.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 ProStaś, jestem pewien, że po kąpieli w 45 stopniach chłopaki na pewno zamilkną. Ale czy będą wygranymi...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts