Wszamanka 31.07.2015 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Pisałam w temacie okien, ale sprawa jest dość pilna, napiszę jeszcze tu;) Wklejam z tamtego tematu: Jak to jest z nawietrznikami w oknach dachowych? Montowane są standardowo. Czy przy wentylacji mechanicznej można okna zamówić z nawietrznikami i trzymać je zamknięte, czy muszę zaznaczyć że chcę bez nawietrzników? Ja bym zamówiła bez, ale doradzano mi żeby z nich nie rezygnować, a po prostu trzymać zamknięte. Trochę mi się to nie widzi, okna zwykłe będą oczywiście bez nawietrzników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_John 31.07.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Doradzono ci tak, ponieważ okna z nawietrznikiem mają na stanie magazynowym.Te bez są pod specjalne zamówienie. Poziom wiedzy i zdrowego rozsądku pośród większości sprzedawców w Polsce to dno i kilometr mułu.Wymyślą nowe prawa fizyki, byle tylko sprzedać to czym handlują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wszamanka 31.07.2015 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 dzięki za odp, zamówiliśmy bez nawiewników. Trzeba czekać ale trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts