fenris 31.07.2015 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Witamkomin mam w rogu pokoju natomiast chciałbym zrobić kominek (na razie tylko teoria) na środku ssciany pokoju. Długość tej ściany to ok 450cm.W głowie mam kominek a po bokach regały Pytanie mam takie jak połączyć kominek z kominem by cug odpowiedni, czy da się zrobic by rura nie musiała iść po przekątnej ściany od kominka tylko w górę potem jakoś nad regalami? Jeszcze mam pytanie mniej więcej ile miejsca od ściany zajmuje kominek otwarty albo z wkładem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 31.07.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Takie rozwiązanie jest możliwe, ale trzeba przyjąć na klatę sporo problemów. Pierwszy problem to kominiarz, który Ci to odbierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts