Szym3k 31.07.2015 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Witam, Tak jak w temacie. Potrzebuję pomocy w wyborze siłowników. Oto co posiadam. Słupki klinkierowe 38x38cm. Brama: - długość skrzydła 2m, wysokość 140cm. O wadze trudno mi tu mówić ponieważ jest to samoróbka zespawana z profilu zamkniętego po obu stronach którego znajdują się sztachety. Propozycję jakie dostałem to FAAC Genius 300, KingGate (tu bez modelu podejrzewam, że chodziło o model 400, ale z tego co wyczytałem słupek dla niego jest za gruby i pasował by Linear 600). Kolejna propozycja to FAAc 391. Co wy byście polecali i co sądzicie o tych napędach?Jak jest z gwarancją do w/w napędów - czy instalator musi mieć jakieś uprawnienia, aby gwarancja była ważna, czy takie napędy mogą być zakładane przez przysłowiowego "Pana Zdzisia" który się na tym zna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts