Szym3k 31.07.2015 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Witam, Tak jak w temacie. Potrzebuję pomocy w wyborze siłowników. Oto co posiadam. Słupki klinkierowe 38x38cm. Brama: - długość skrzydła 2m, wysokość 140cm. O wadze trudno mi tu mówić ponieważ jest to samoróbka zespawana z profilu zamkniętego po obu stronach którego znajdują się sztachety. Propozycję jakie dostałem to FAAC Genius 300, KingGate (tu bez modelu podejrzewam, że chodziło o model 400, ale z tego co wyczytałem słupek dla niego jest za gruby i pasował by Linear 600). Kolejna propozycja to FAAc 391. Co wy byście polecali i co sądzicie o tych napędach?Jak jest z gwarancją do w/w napędów - czy instalator musi mieć jakieś uprawnienia, aby gwarancja była ważna, czy takie napędy mogą być zakładane przez przysłowiowego "Pana Zdzisia" który się na tym zna? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/202874-pomoc-wyborze-nap%C4%99du-do-bramy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts