agn123 01.08.2015 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Chciałabym się dowiedzieć jakie mogą być koszty materiałów hydraulicznych ponieważ cena na wz-tce jaką przedstawił mi wykonawca zaskoczyła mnie negatywnie :]Wykonawca wymienił całą instalację w malutkiej łazience i kuchni w bloku, położył nowe rury plastikowe - cena za ten materiał na wz-tce to około 2900 zł.Czy to realna cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 03.08.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 No jak położył tylko nowe rury to 2900 to o jedno zero za dużo. Ale pewnie wymienił cos wiecej.Weż fakture, sprawdz w najbliuższym sklepie ile kosztują cześci które ci nie pasują - wykonawca na pewno nie płacił wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agn123 04.08.2015 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Problem w tym że nie wiem jakie części powinny pasować. Wiem jedynie że została w całości wymieniona instalacja wodna w łazience (3m2) oraz w kuchni (4m2). W kuchni podłączenia pod zlew oraz zmywarkę natomiast w łazience - pod brodzik, umywalkę oraz pralkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 04.08.2015 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Pokaż tutaj skan tej WZki, możesz przysłonić dane osobowe, jeśli się krępujesz Tak, czy tak, potrzebne do takiej wielkości pomieszczeń rury to jest koszt może z 100-200zł, nawet jeśli w tym rachunku są ujęte syfony i zaworki podejściowe, to i tak o wiele za dużo. Jeśli w cenie mieszczą się również baterie, to już niekoniecznie, trzy baterie (kuchnia, natrysk, umywalka) mogły już spokojnie taką cenę dac, zwłaszcza jeśli poszedłeś w markowe wyposażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agn123 13.08.2015 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Na tej wz-tce są same rury, zawory, kolanka itp.. Baterie były kupowane osobno. Skan postaram się zamieścić w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts