Agnieszka1 05.07.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Czy cena 1000 za barak blaszany materiałowy, bez kół ,z zaczepami, podłoga drewniana - czy to rozsadna cena? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caleb 05.07.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 jesli w dobrym stanie ,to tak,chociaż spróbowałbym troche utargować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.07.2004 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 jesli w dobrym stanie ,to tak,chociaż spróbowałbym troche utargować jeszcze go nie widzialam, podobno w dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 05.07.2004 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 A może lepiej kupić garaż blaszany. Pod spód zrobic wylewkę - kożyść podwójna. Ja sie do takiego przymierzam. U nas kosztuje około 650 zł z dowozem i ustawieniem - nowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.07.2004 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 A może lepiej kupić garaż blaszany. Pod spód zrobic wylewkę - kożyść podwójna. Ja sie do takiego przymierzam. U nas kosztuje około 650 zł z dowozem i ustawieniem - nowy . ale ja potrzebuje przenosnego ( na kilka budow). Nie chce na stale, na stale to planuje garaz murowany. Pozdrawiam, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomas matla 06.07.2004 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 ja za blaszaka zapłaciłem 1400zł(blacha cynkowana ogniowo)-ale to chyba dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts