kaloryferek 04.08.2015 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Obecnie mam na podłodze stare płytki marmurowe. Nie wygląda to za ładnie (różnej wielkości i nieregularne kształty płyt, bardzo dużo szarej spoiny pomiędzy nimi. Wyglądają podobnie jak te pod tym linkiem, zdjęcie nr 5 http://mebluk.eu/galeria-2/ ). Chcę na to położyć nowe płytki ceramiczne. Mogę bez zrywania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 04.08.2015 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Opukaj te stare płytki i jeżeli nie dzieje się nic niepokojącego, to kładź nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 09.08.2015 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Można bez zrywania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts